Који хороскопски знакови живе за љето, а који не подносе високе температуре?

ГС
Foto: Илустрација

Колико неки људи уживају у сунцу, витамину Д, високим температурама и активностима на отвореном, толико други не подносе врућину, па љето сматрају најгорим годишњим добом које доноси само комарце, зној и спарину.

Ево како сваки знак хороскопа подноси љетне врућине:

Ован

Ако на вријеме не побјегну од сунца, прво ће "експлодирати" њихово стрпљење, а ако у њиховој близини нема климе или вентилатора онда је најбоље пустити их на миру док се врућина не ублажи.

Бик

Бикови су прави хедонисти па неће допустити да им вруће љето стоји на путу до уживанције. Можете их наћи у дебелој хладовини или у соби са клима-уређајем како леже заваљени на каучу док пијуцкају омиљени хладни напитак испред телевизора.

Близанци

Такође не подносе баш најбоље велике љетне врућине. Никако им се не излази током дана па ће друштво позвати да дође код њих, али ће зато вече и пријатнију температуру искористити за одлазак на неку забаву.

Рак

Сензибилнији Ракови тешко се прилагођавају високим температурама због којих постају раздражљиви и нерасположени. Без обзира да ли се налазе на мору, језеру или ријеци, битно им је само да су са породицом или добрим пријатељима.

Лав

Самоувјерени Лавови добро подносе врућине. Љето је Лавовима добра прилика да скину вишак одјеће са себе и покажу своје атрибуте којима се поносе.

Дјевица

Током љета Дјевице ћете најчешће видjети негдје у хладу, скривене испод шешира широког обода који их штити од сунчевих зрака. У том тренутку вјероватно ће на себе наносити лосион за заштиту од сунца са фактором 50. Сунчање је за њих губитак времена и велика пријетња за здравље.

Вага

Ваге ни саме не могу да одлуче да ли воле љето или не. У једном тренутку жалиће се на високе температуре, а затим ће одушевљено рећи да им је љето најдраже годишње доба.

Шкорпија

Шкорпија не воли директно сунце, али зато воли љетне ноћи које одишу сензуалношћу и тајанственошћу. По природи су Шкорпије врло страствене па је љето за њих често прилика за неку авантуру.

Стријелац

Једно је сигурно – Стријелац се неће превише жалити на врућине, чак и када му сметају. Обожава да путује па ће пронаћи идеалну дестинацију на којој ће се у миру расхладити.

Јарац

Хвата се у коштац са високим температурама расхлађивањем. Код њега је клима-уређај упаљен 24 сата дневно, а за сваки случај раде и вентилатор. Проблем настаје тек када му стигне рачун за струју.

Водолија

Даће све од себе да осталима покаже зашто је љето најбоље годишње доба. Водолијама је љето идеална прилика за пуно уживања на отвореном у друштву пријатеља. Море, базени, водени паркови – Водолија је расположена за све.

Рибе

Њежне Рибе воле да уживају у љету, топлом сумраку и опуштању на плажи. Али готово увијек љето упоређују са прошлим годишњим одмором или љетом које је било најдивније икада. Носталгија је дио њиховог доживљаја сваке, па тако и љетње стварности, преноси Луфтика.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана