Кога чека новац до краја ове године?

GS
Foto: Ilustracija

Крај године ће бити посебно повољан за особе рођене у одређеним хороскопским знаковима

У тумачењу судбине индијски астролози користе сазвијежђа, а знакови се зову раси. Као и у западној астрологији, постоји 12 знакова, али је разлика у начињу мјерења времена.

Према тумачењу три знака могу да очекују велику срећу, новац и напредак.

Бик

21. април – 21. мај

Налазите се под веома повољним утицајима и астролози препоручују да максимално искористите ову прилику. Мудро сте користили све путеве који су се пред вама отварали, па ћете крајем године убрати плодове свог вриједног рада и залагања. Наредних мјесеци имаћете прилику да зарадите велики новац, али под условом да преузмете иницијативу и да не чекате сигнал или одобрење од било кога. Тајна успјеха је у вашим рукама, зато немате разлога да се плашите ризика јер ће вам се на крају све то исплатити.

Близанци

22. мај – 21. јун

Период до краја године за вас ће бити један од најуспјешнијих у животу. Све проблеме ћете лако ријешавати и одолевати изазовима захваљујући свом брзом и окретном уму. Пред вама је период промене посла и прихватите га са великим ентузијазмом јер ће вам донети новчану сатисфакцију. Поведите рачуна о свом здрављу, посебно у јесењем периоду, јер су вам плућа осјетљива па се чувајте прехлада које могу да се закомпликују. И на пољу љубави вас чекају лијепи тренуци и право је вријеме да озваничите своју везу, а вјенчање закажите за период друге половине октобра, преноси НајженаАло

Лав

23. јул – 21. август

Вама је успјех записан у звијездама и на вама је само да тај пут пратите. Претходних мјесеци имали сте више прилика да зарадите новац, а до краја године те шансе вам се удвостручују. Немојте да се шепурите и уживате на ловорикама, још није време за опуштање. Сад је вријеме за акцију и реализацију свих оних планова које одавно имате. Савjет је да не журите са доношењем одлука већ да добро размислите о сваком кораку јер вас брзоплетост може зауставити на путу успјеха и напретка. Будите мудри и немате разлога за било какву бригу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана