Ко воли до краја живота, а коме све брзо досади

Г.С.
Ко воли до краја живота, а коме све брзо досади

Рибе су оличење вјерности. Оне сањају о томе да живот проведу с једним партнером. Стрелци имају проблема с везивањем, у љубави су понекад нестабилни и знају бити склони превари.

1. Ован

Припадници овог знака су врло страствени, брзо се заљубе и воле свим срцем. Међутим, одлазе чим у вези нестане страсти. Иначе, однос с Овном је страствен и динамичан, али и препун препирки, свађа и непромишљености. Често знају да упадну у “зачарани круг” мирења и свађања и у таквим везама остати дуго.

2. Бик

Људи рођени у знаку Бика су оличење оданости и не воле да остављају нити да буду остављени. Не заљубљују се лако, али кад им неко уђе у срце, чуваће га и вољети до краја живота. У односу им је изузетно важна сензуалност.

2. Близанци

Нису склони да оставе партнера, већ ће чешће партнер напустити њих. Склони су кокетирању с другима и на неки начин уживају кад изазову љубомору. Дубоко у себи припадници овог знака су врло одани, а једини начин да се скрасе је да пронађу некога ко ће им стално бити занимљив.

4. Рак

Људи рођени у овом знаку воле мирне, стабилне и дуге везе, по могућности до краја живота. Умарају их сумњичави људи и осјећај несигурности у вези. Неријетко живот проведу са својом првом љубави. Иако Ракови нису увијек пријатно друштво јер знају бити врло захтијевни, љубоморни, несигурни, нису склони превари.

5. Лав

Људи рођени у знаку Лава помало су опрезни кад је улазак у везу у питању. Неће се заљубити одмах, но кад се то догоди, у везу улазе готово сањарски. Препуштају се емоцијама, страсти, потпуно се предају партнеру. Али, по природи им све брзо досади па везе не трају дуже од годину до двије.

6. Дјевица

Дјевице највише уживају на самом почетку везе, у удварању и освајању партнера. Касније, изузетно цијене осећај сигурности који се налази у дугим везама. Одане су, верне, а скрасиће се кад у вези осете довољно емоција, поштовања и сигурност у партнера. Нису склоне флерту и превари јер нису телесни типови већ више духовни.

7. Вага

Припадницима овог знака љубавни односи се темеље на пријатељству, а упустиће се у дугу, озбиљну везу једино ако су задовољни с партнеровим физичким изгледом и његовој склоности дружењу и доласцима на друштвена дешавања. Наиме, Ваге су велики естете. Цијене фине, лепе и луксузне ствари. Воле љепоту и склад у свом окружењу.

8. Шкорпија

Иако су врло страствени, а покреће их тјелесна енергија и секс, Шкорпије су врло одани партнери. Јако су харизматични и привлачни другима па веза с њима није лака, може бити испуњена осјећајем љубоморе и несигурности. Управо то је разлог што многе њихове везе заврше распадом. Савршен партнер за припаднике овог знака је неко сигуран у себе, неко на кога могу да се ослоне.

9. Стрелац

Врло су неодлучни кад је избор партнера у питању. Склони су анализирању, размишљању, вагању... како у свему, тако и у љубавним односима. Кад с неким започну везу, неријетко нису сигурни је ли та особа прави избор. Склони су превари, но то знају добро да сакрију. Имају проблема с везивањем, у љубави су понекад нестабилни, а живот ће провести уз некога ко им даје слободу и прије свега им је пријатељ.

10. Јарац

Људи рођени у овом знаку су врло традиционални, не везују се лако, али кад то направе, тада је то веза за цио живот. Они уживају у складном браку и подизању дјеце. Од партнера очекују вјерност, а превару доживљавају као издају и тешко ће прећи преко тога.

11.Водолија

Да би њихова љубавна веза потрајала морају поред себе да имају партнера који им је изузетно занимљив и изазован, никако досадан. Треба им неко због кога неће морати да се пуно мијењају нити прилагођавају. Воле различитост, а ужасавају се једноличног брачног живота.

12. Рибе

Припадници овог знака су највјернији партнери Зодијака. Они су оличење вјерности и сањају о томе да живот проведу с једним партнером. Врло су романтични и упорни. Дуго могу скупљати фрустрације, али кад то дође до једне границе, тад узимају ствари и одлазе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана