Ко у хороскопу највише “пуца” због стресних ситуација?

Г.С.
Ко у хороскопу највише “пуца” због стресних ситуација?

Када не можемо да се носимо са стресном ситуацијом, постајемо живчани и почињемо да паничимо.

Неки од нас често претерују у таквим ситуацијама. Постају импулсивни, не могу да остану мирни и не могу да се концентришу ни на шта. Такве особе можемо да препознамо према њиховим хороскопским знаковима, како преноси Pinkvilla.

Лав

Лавови су увијек на врху пописа што се тиче претераног реаговања. Они осјећају велики стрес и почињу да паниче када им нешто не иде како треба. Лавови у стресним ситуацијама често показују импулсивност, бес и љутњу, а све то их тјера да изгубе своју смиреност.

Рак

Кад Ракови почну да буду живчани говоре ствари без размишљања. Постају врло импулсивни и напети. Морају да схвате да стрес и претерана реакција не могу да им помогну у управљању ситуацијом.

Вага

Кад се Вага налази у стресној ситуацији, углавном повреди само себе. Желе да пронађу неки алтернативни начин избацивања стреса, као што је ударац у зид, али то им никако не помаже. Само морају да се смире кад осјећају да ће ‘пучи’.

Дјевица

Дјевице су перфекционисти, па бурно реагују кад ствари нису савршене или према њиховим очекивањима. Желе да све буде беспријекорно па претерују док раде било какав посао.

Стрелац

Стрелци не размишљају о плановима нити их извршавају. Ипак у стресној ситуацији претерују у једноставним стварима, а постају и безобразни према другима. Дакле, кад је Стрелац под стресом, боље је да га оставе на миру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана