Ко су највећа три љењивца Зодијака

ГС
Ко су највећа три љењивца Зодијака

Да ли сте у својој околини примјетили некога ко би могао бити крунисан као мајстор ескиваже? И ако је тако, да ли су рођени под једним од три знака које ћемо открити?

Љењост може изгледати привлачно, рекао је једном Стивен Хокинг, али рад пружа задовољство, међутим, за наша три шампиона Зодијака у и љенствовању, преноси Крстарица.

1. Рибе

Прве на нашој листи су сањиве Рибе. Будући да су последњи знак Зодијака, познате су по својој дубокој мудрости, интуицији и духовности. Рибе су креативне душе које често бораве у царству снова и маште – свијету далеко од свакодневних задатака и хитних рокова. Оне су веома осјетљиве и стога се често осјећају преплављеним суровим захтјевима реалности, па радије уместо тога теку низ струју, утонуле у сопствене мисли и фантазије. Њихови креативни умови увијек раде, али физички напор није њихова јача страна. Као што је Алберт Ајнштајн, чувена Рибе, рекао: „Машта је важнија од знања".

2. Бик

Потом имамо постојаног Бика. Упркос својој репутацији вриједног појединца, овај земљани знак воли удобност и опуштање више од свега. Њиме влада Венера, планета љубави и луксуза, што га чини обожаватељем свега лијепог и умирујућег. Бик може неуморно да ради ако је страствен у нечему, али у супротном, више воли да води живот споро и стабилно, препуштајући се својим омиљеним хобијима, храни и материјалним задовољствима. Они чврсто вјерују у изреку: „Ради да би живио, не живи да би радио".

3. Вага

На крају, али не и најмање важно, имамо шармантне Ваге. Као ваздушни знак којим влада Венера, они су мирољубиви појединци који презиру сукобе и конфронтације. Они теже равнотежи и хармонији у свим аспектима свог живота, а ту ни посао није изузетак. Ваге су познате по својој неодлучности, па често проводе више времена одмјеравајући своје могућности него што стварно предузимају акцију. Они су друштвени лептири, који користе своју духовитост и шарм да се крећу кроз живот, а не било какав напор. Као што је Софокле, старогрчки драмски писац (и сам Вага) примјетио: „Највећа туга је препознати себе као једини узрок свих наших недаћа".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана