Ко ставља све карте на сто, а ко је мајстор у флерту?

Г.С.
Ко ставља све карте на сто, а ко је мајстор у флерту?

Дјевица ће проучавати субјект свог интереса и биљежити битне информације, а Вага ће одиграти игру којом ће освојиити ваше срце...

Ево како да препознате да је неки знак заљубљен у вас.

Ован

Будући да је један од најбржих, најизбирљивијих и самоувјеренијих знакова, ријетко ће скривати да је заљубљен.

“Заводиће вас, али прије него што вам уопште приђе, Ован ће се побринути да изгледа најбоље што може. Биће насмијан од ува до ува”, објашњава астролошкиња Синди Мекин.

Бик

Бик је фиксни земљани знак којим влада Венера. Према Мекин, бити фиксни знак значи да они имају тенденцију да остану на мјесту.

“Да није Венере, планете која, између осталог, представља љубав, романтику и љепоту, Бик не би имао баш пуно среће у љубави. Срећом, имају фино намјештена чула и кад се заљубе њихови осјећаји су искрени, па се могу “прочитати”“, објаснила је астролошкиња.

Они су мајстори суптилног флерта. Воле свој простор, али ако приметите да вас додирују по рамену или рукама, то је сигуран знак да су кренули у акцију, додаје.

Близанци

“Двоструке природе, понекад људи с Близанцима немају појма у ком смјеру се развија њихов однос. Они свима дају једнаку шансу, што значи да ће са свима флертовати, али кад им се неко заиста свиди, ствари могу постати јако збуњујуће”, упозорава Мекин.

Она објашњава да ће се Близанци у једном тренутку понашати као да сте звијезда њиховог програма, а други пут хладно и недоступно. Напомиње да је то добра ствар иако се чини као лоша, јер кад се Близанци контрадикторно понашају, то је јасан знак да су се заљубили.

Рак

“Иако су Ракови пуни кардиналне енергије, што значи да покрећу акције, они су такође водени знак, који их чини осјетљивим и стидљивим”, каже Мекин.

Укратко, заљубљени Рак ће јако тешко неком прићи јер је стидљив.

“Заљубљени Ракови ће се држати подаље, а ако остварите контакт очима вјероватно ће поцрвењети и скренути поглед. Они нису од оних који ће доћи и јасно показати да им се неко свиђа, ниску склони таквом ризику”, додаје.

Лав

Астролошкиња истиче да заљубљени Лав никако није суптилан. Они увијек воле да буду у центру пажње, али кад им се неко свиђа, још ће се додатно потрудити да покажу своју “најбољу страну”.

“Кад напокон остану сами с неким ко им се свиђа, биће топли, весели и пуни пажње, а ако се одлуче на везу, у њу ће пуно улагати и исто то очекивати од својих партнера”, каже Мекин.

Дјевица

Заљубљена Дјевица неће никако показати своја осјећања, већ ће посматрати особу која јој се свиђа и биљежити узорке у његовом понашању, навике, шта воли и не воли.

“Знаћете да се свиђате Дјевици кад почне да вам чини мале услуге без да сте питали. Побринуће се да вам је пријатно у њеном друштву и почеће да носи одећу у бојама које вам се свиђају”, објашњава Мекин.

Ријетко ће направити први корак, али ће вас сигурно позвати на групни излазак са својим друштвом, додаје.

Вага

Венера влада Вагом па није ни чудно да јој је љубав једна од основних ствари у животу без које не може да живи. Кад се заљубе, даће то јасно до знања. Почеће да имитира ваше понашање и говор како би вам се што више приближили, каже Мекин.

Ваге ће без проблема направити први корак, али то неће направити директно, већ ће “заобилазним путем” дати до знања да су заинтересоване. Али то је све само глума, објаснила је астролошкиња.

Шкорпија

Припадници овог знака су склони тајновитости и не воле да откривају своја мишљења и осјећања.

“Али кад Шкорпија пронађе некога коме не може да одоли, та особа ће тога бити и те како свијесна. Шта год радили пратиће их Шкорпијин интригантан поглед”, објашњава Мекин.

Направиће први корак, али ће наставак удварања пребацити на потенцијалног партнера како би провјериле да ли је заљубљеност обострана, додаје.

Стрелац

“Стрелац је још један знак који не може да сакрије своја осјећања. Они имају унутрашњу потребу да “одапињу” своје стрелице истине и искрености гдје год иду. То је ватрени знак, који је склон путовањима и лутањима, тако да неће превише околишати око оног што желе”, истиче Мекин.

Додаје да ће јасно показати кад се заљубе.

Јарац

Знак познат по резервисаности и дисциплини, код Јарца је “прво посао, па игра” животно правило. Али кад се заљубе, полако, али сигурно ће прићи свом потенцијалном партнеру.

“Његово понашање ће бити као код старинског господина, што ће се чинити помало нестварним, али та његова неспретност у завођењу је прави показатељ колико му се неко свиђа”, објашњава.

Додаје да су иначе Јарчеви веома сталожени и желе да пошаљу слику свијету како су стабилни и у миру са самим собом. А кад су заљубљени, та фасада пада и урадиће све како би показали да им је неко најважнији на свијету.

Водолија

Водолије воле људе и сматају да су им сви пријатељи. На другу страну, објашњава Мекин, обдарени су способношћу да одвоје емоционалне проблеме и да буду објективни у решавању проблема. Због тога знају да се чине хладним.

“Али кад примјетите да је Водолија нервозна и да је почела да се мешкољи, то је сигуран знак да јој се свиђате. Блистаће неким новим сјајем, стално ће се смијати и изгледаће као да више поскакује него да хода. То је јасан показатељ да је заљубљена”, објашњава Мекин

Рибе

“Иако су Рибе јако добре у чувању и скривању тајни, оне своје срце носе на рукаву, а кад им се неко свиђа тешко је рећи да ли само сањаре или стварно размишљају о вама као партнеру”, објашњава астролошкиња.

Додаје да је један од знакова да се свиђате Рибама тај што ће хтјети све више времена да проводе с вама, јер иначе воле да вријеме проводе саме.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана