Ко није спреман да пусти партнера, а кога баш брига? Овако знаци зодијака преживљавају раскид

ГС
Ко није спреман да пусти партнера, а кога баш брига? Овако знаци зодијака преживљавају раскид

Заиста звучи као клише, али раскиди су тешки. Већина нас била је у вези која се завршила раскидом и морате да признате да је опоравак прилично тежак, понекад и дуг процес. Космополитан је направио кратку листу како се који хороскопски знак носи са раскидом.

Ован
Настављате даље брже од већине. Ваша ријеч мора да буде посљедња, желите да ставите до знања вашем, сада већ бившем пратнеру, шта губи. Када им кажете све што вам лежи на души, спремни сте да их пустите.

Бик
Ви мрзите промјене, па ће вам опоравак послије раскида највјероватније тешко пасти. Престаћете да причате о њима када нађете нову симпатију или уђете у интересантни флерт чет на Тиндеру. Ова дистракција ће вам помоћи, јер ћете сву своју пажњу умјесто на бивши пребацити на нови љубавни интерес.

Близанци
Вашим пријатељима требаће мала пауза од анализирања раскида. Недјељама ћете дискутовати сваки детаљ ваше везе и раскида на групном чету, али то је само дио вашег процеса зацјељења.

Рак
Како је Рак водени знак, у његовој природи је да се емоције константно крећу, попут океанских плима. Ово значи да ћете, након неколико дана проведених у соби, почети да излазите са својим друштвом. Ваше срце мора да настави даље.

Лав
Шопинг терапија је ваш пријатељ. Можда ћете потрошити мало више новца, али све у циљу бржег зацељења. Купите себи луксузан поклон како би залечили своје срце. Заслужујете поклон од свог највећег обожаватеља – себе

Вага
Ви не губите вријеме осјећајући бол, јер настављате даље веома брзо. Вјероватно већ имате замјену која ће вам служити као неко помоћу кога ћете пребољети раскид. Било би добро да прво утврдите да вам се на неки начин заиста допада нова особа с којом крећете у авантуру.

Шкорпија
Веома сте емотивни, па је за вас разговор најбоља терапија. Он може да вам помогне да разумијете гдје је све пошло наопако у вашој вези. Ускоро ћете поново почети да се забављате са неком новом, бољом верзијом ваше бивше љубави.

Стријелац
Стријелчеви не размишљају дуго о прошлости, зато брже преболијевају раскиде. Они након раскида настављају даље и не гледају назад. Слободно експериментишите, пробајте нове хобије, путујте и упознајте нове људе.

Јарац
Након раскида потребно је да направите паузу од забављања и да се фокусирате искључиво на себе. Како би сметнули мисли о раскиду са ума, фокусирајте се на каријеру. Када добијете унапређење, моћи ћете да захвалите свом бившем.

Водолија
Када се веза заврши, за вас је то коначно. Блокираћете свог бившег на социјалним медијима, у телефону и у животу. Нећете дозволити себи да икада поново помислите на њих. Врло је могуће да ћете се, ако их видите, правити да их не познајете.

Рибе
Кад сте у недоумици, окрећете се мистичној страни. То значи да ћете отићи да вам израде наталну карту, да вам отворе тарот карте, како би коначно разумели прошлост и будућност. Сазнање да ћете поново пронаћи љубав, даће вам одређену дозу самопоуздања, да можете да наставите са новом симпатијом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана