Ko je ваш “најбољи пријатељ” по зодијаку

Г.С.
Ko je ваш “најбољи пријатељ” по зодијаку

Астролошка компатибилност није увијек 100 одсто тачна, али често постоје знакови који су чврсто компатибилни један с другим и савршен су пријатељски двојац.

Прочитајте који хороскопски знак је вама идеална пријатељска сродна душа.

Ован

Ваздушни знак Близанци најбоље одговара овом ватреном знаку. Ован и Близанци имају дар заноса, а ово пријатељство се темељи на томе што обоје воле да оговарају и комуницирају. И вјероватно ће имати исте ставове. Овај двојац се не боји да уђе у дубље теме, а њихово пријатељство је обично испуњено узбуђењем.

Бик

Поуздани Бик најбоље иде уз Дјевицу. Овај пар воли да се смије и ужива ​​у међусобном друштву. Обоје воле да се забављају и опуштају, што може да их зближи.

Близанци

Разиграни Близанци, осим Бикова, воле и Дјевице. Овај Меркуров пар може да разговара о било којој ситуацији. Такође, међусобно цијене смисао за хумор. Овај пар одражава истинско значење појма најбољи пријатељи заувијек.

Рак

Шкорпијама је лако да постану блиски с Раковима. Динамични двојац овдје је да се забави и храни енергијом доброг осјећаја. Воле добру забаву која ће им послужити као начин да се повежу један с другим на дубоком и смисленом нивоу. Док се Рак и Шкорпија увијек спремају за добар провод, није увијек забава; они се повезују и на смисленије начине.

Лав

Лавове најбоље разумију они који су рођени под авантуристичким и страственим сунцем Стријелца. Њихова повезаност произлази из међусобног умјетничког и креативног разумијевања. Они цијене код оног другог мишљење и истрајност. Ова два знака заједно воле да буду маштовита, што на крају доводи до нераскидиве везе.

Дјевица

Загонетне Шкорпије најбољи су пријатељи за Дјевицу. Они воле заједно да иду у дубину било које теме разговора, па зато могу да воде дуге разговоре о истинама које су заједно открили. Ово пријатељство је интензивно и потпуно испуњавајуће.

Вага

За складне Ваге, савршена је ексцентрична и интелектуална Водолија. Овај ваздушни пар воли да се повезује ​​преко умјетности и музике. Критиковаће, анализираће и расправљати о сваком поједином детаљу – и свидјеће им се сваки минут проведен заједно.

Шкорпија

Као што сте можда примијетили, овај тајанствени знак се добро слаже с неколико типова људи – али њима дефинитивно требају интуитивне Рибе поред њих. Шкорпија и Рибе су изузетно чаробни и инстинктивни, што може дјеловати као “лијепак” које ће их држати заједно. Такође, поштују туђе емоције и границе, а то је неопходно у здравом пријатељству.

Стријелац

Ован је идеалан пријатељ за Стријелца. Они ће се пуно смијати и надахњивати ​​један другог. А ако се међусобно поштују и избјегну свађе око тога ко је најбољи, овај динамични двојац може да потраје.

Јарац

За Јарца је најбољи пријатељ авантуристички Близанац. Они дијеле исти марљиви приступ животу и воле заједно да уживају ​​у плодовима свог труда. Ово двоје пријатеља могу заједно да освоје свијет.

Водолија

Још један невјероватан пар најбољих пријатеља су Водолија и Лав. Они могу заједно да дијеле своју осјећајну страну. Осим тога, увијек ће другоме понудити своје раме за плакање. Како је у пријатељству оданост кључна, управо због тога је овај двојац идеалан за дуготрајно пријатељство.

Рибе

Савршен спој за интуитивне Рибе је дефинитивно емотивни Рак. Кад се ово двоје уједини, нема тога што ово двоје не може постићи. Највише ће вољети заједничка путовања и истраживања, а имају и сличне укусе у храни и пићу, што ће учинити њихово пријатељство још забавнијим, пише Refinery29.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана