Ко је ваш најбољи пријатељ? Ован нестрпљив, Бик тврдоглав

zadovoljna.hr
Ко је ваш најбољи пријатељ? Ован нестрпљив, Бик тврдоглав

Када је у питању пријатељство, повезаност међу одређеним знаковима је очигледна. С друге стране, постоје и мало необичне комбинације знакова које такође могу остварити дивно пријатељство иако су на први поглед различити.

Провјерите који знак је идеалан пријатељ вашем знаку.

Ован

Емотивни, размишљају ван граница уобичајеног и врло су амбициозни. Међутим, њихову амбицију често прати нестрпљивост због које пак знају да реагују нагло и непромишљено.

Најбољи пријатељ за Овна је - Вага. Искрена и без длаке на језику, Вага ће непромишљеног Овна смирити након претјеране реакције и натјерати га да ситуацију сагледа из реалне перспективе.

Бик

Већ и птице на грани знају да су Бикови најпознатији по својој тврдоглавости. Иако су због те особине такође на гласу као један од најупорнијих и највреднијих знакова, тврдоглавост зна да им створи проблеме у односу с људима зато што тешко прихватају туђе мишљење.

Најбољи пријатељ за Бика је особа рођена у знаку Рибе. Рибе су један од најмирнијих знакова. Одане су и несебичне пријатељице које се неће упуштати у сукоб с понекад ирационалним Биковима него ће их прво пустити да се “охладе”.

Ко је ваш најбољи пријатељ? Ево шта каже хороскоп!

Када је у питању пријатељство, повезаност међу одређеним знаковима је очигледна. С друге стране, постоје и мало необичне комбинације знакова које такође могу остварити дивно пријатељство иако су на први поглед различити.

Близанци

Двије стране њихове личности и те како утичу на њихово расположење које је често подложно наглим променама. Једне секунде љути и нагли, а друге потпуно мирни и осјећајни. Близанци су једноставно компликовани.

Најбољи пријатељ за Близанце је - Водолија. Ова два знака спајају препознатљива опуштеност и лежерност у односу с људима. Међутим, када Близанце “ухвати” једна од њихових промјена расположења, треба им независан и самосталан пријатељ попут Водолије који ће им дати довољно простора да ријеше свој проблем без превеликог уплитања у ситуацију.

Рак

Њежни и осјећајни Ракови беже од центра пажње и углавном су оријентисани на свој дом, породицу и малу групу вјерних пријатеља. Воле свакодневно да се мало осаме и могу да постану раздражљиви ако не нађу времена за себе.

Најбољи пријатељ за Ракове је - Стријелац. Кад се Рак засити самоће и напокон се зажели људи, ту је његов најдражи екстроверта Стрелац, пун живота и спреман да забави свог пријатеља интроверту. Баш попут Ракова, Стрелчеви су склони интроспекцији и филозофским разговорима што у сваком правом Раку изазива одушевљење.

Лав

Засигурно један од најдоминантнијих знакова. За разлику од повучених Ракова, Лавови се сјајно осјећају у центру пажње и воле да имају моћ у својим рукама. Врло су харизматични и обично су центар сваке забаве што их понекад мало понесе.

Најбољи пријатељ за Лавове је - Јарац. Ко ће други занесеног Лава из облака спустити натраг на земљу, него онај ко на њој чврсто стоји с обије ноге? Сталоженост, озбиљност и оданост је оно што Лав и те како цијени код Јарца, па му због тих особина вјерује и због тога му споменуто спуштање на земљу никада неће замјерити.

Дјевица

Организоване, педантне и практичне Дјевице по природу су често резервисане и помало стидљиве. Свим аспектима живота предана је 100 посто. Лијепо, али понекад је таква преданост измори.

Најбољи пријатељ за Дјевице је - Ован. Кад Дјевица напокон одлучи да се посвети себи и зажели се опуштања, заразна енергија страственог, ентузијастичног и живахног авантуристе Овна сигурно ће је покренути.

Вага

Друштвене, срдачне и љубазне Ваге једноставно воле да уживају у животу, а уз себе желе да имају људе с којима дијеле интересе.

Најбољи пријатељ за Ваге је - Лав. Знак који воли уживанцију у истој мјери као и Вага дефинитивно је шармантан Лав. Забава је тамо гдје је он, што у потпуности одговара друштвеној Ваги увијек спремној за добар залогај, те чашицу разговора и смијеха у друштву краља забаве.

Шкорпија

Нема тајанственијег знака од овог. Директна, продорна, страствена и неустрашива Шкорпија најчешће се не окружује једнако доминантним људима јер им тешко вјерује.

Најбољи пријатељ за Шкорпије је - Водолија. Оно што Шкорпија тражи од пријатеља је оданост. Издају не заборавља и не опрашта, па тешко пушта људе у свој уски круг правих пријатеља. Наоко отворена, али заправо једнако резервисана по том питању је и Водолија. Иако дјелује као да има пуно пријатеља, ријеткима ће дозволити да јој се у потпуности приближе. Када ова два знака схвате да су једно у другом пронашли све жељене квалитете, настаје нераскидиво пријатељство.

Стрелац

Када их једном поставе, Стрелчеви су спремни да раде колико год треба да би постигли своје циљеве. Зато немају времена за губљење на неозбиљне и немарне људе, те преферирају оне који се фокусирају на циљеве с истим интензитетом.

Најбољи пријатељ за Стрелчеве је - Јарац. Озбиљнијег, темељнијег и преданијег пријатеља од Јарца Стрелац ће тешко наћи. Јарац цијени ред, рад и дисциплину и не сналази се најбоље међу неозбиљним људима.

Јарац

Кад би се дијелио трофеј за најорганизованији знак, “утакмица” између Дјевице и Јарца дефинитивно би била нерешена. Јарац цијени добру организацију на свим нивоима, као и стабилност и систематичност.

Најбољи пријатељ за Јарчеве је - Стрелац. Стрелац је увијек расположен за нову авантуру, а најбољи у планирању авантура дефинитивно је Јарац. Спаја их и љубав према дубоким разговорима које ће Стрелац радо прекинути добром шалом на свој рачун. Никако на рачун Јарца јер он такве шале па и добронамерне критике не подноси најбоље.

Водолија

Резервисане Водолије не траже превише пажње од својих пријатеља, само оданост. У свему више цијене квалитет од квантитета, па тако и у пријатељству.

Најбољи пријатељ за Водолију је - Бик. Баш као и Водолије, Бикови знају да за срећу није потребно велико друштво. Умјесто тога они теже малом кругу правих пријатеља према којима ће бити максимално одани, а исто очекују и од њих. Ту потребу Водолија најбоље разумије.

Рибе

Сањарке и романтичарке, Рибе живе с главом у облацима и право пријатељство оствариће с неким ко их у потпуности разуме.

Најбољи пријатељ за Рибе је - Рак. Осјећајни Рак идеалан је пријатељ за рибу. Емпатични Рак увијек зна у ком тренутку Рибама треба топли загрљај и раме за плакање, а када им на лице треба вратити осмијех. Највећи емотивци међу знаковима идеални су пријатељи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана