Ко је коме идеалан партнер

гс
Foto: илустрација

Они који вјерују у хороскоп кажу да сваки хороскопски знак има свог савршеног партнера.

Провјерите који је ваш.

Без обзира на то да ли је ријеч о њиховом погледу на свијет, љубав или посао – ови хороскопски знакови се савршено надопуњују.

Ован

Ован се савршено слаже са Дјевицом. Она је разумна и опрезна, пажљива, поуздана и брижна – што прија спонтаном, динамичном и понекад непромишљеном Овну.

Бик

Бикови жуде за Водолијама. Наиме, Водолија је пуна енергије, темпераментна је што одушевљава Бика, који има помало летаргичну природу. Он се радује и зна да жива у животу, али је понекад флегматичан и спор.Тада на сцену ступа Водолија, која га покреће и чини срећним.

Близанци

Близанци не могу да замисле живот без Бика. Бик је јако стрпљив с људима. Осим тога, он је и јако срдачан и издржљив. Дакле, савршене карактеристике да надопуни живахног Близанца.

 Рак

Ако постоји знак без којег Рак не може, онда је то Шкорпија. Он је храбар, одлучан и неустрашив. Такође, он је страствен и вијеран. Управо то је оно што је потребно осјећајном и суздржаном Раку.

Лав

Како би му живот био испуњен, Лаву је потребна Водолија. Она му је потребна не само као партнер, породица, већ и као пријатељ. Лаву прија самосталност, одлучност, идеализам и енергије Водолије. Самопоузданим и спонтаним Лавовима импонују да поред себе имају особу коју красе ове врлине.

Дјевица

Стријелац је – са својим хумором, опуштеношћу и далековидношћу – понекад перфекционистички настројеној Дјевици савршен пратилац у животу.

Вага

Особама рођеним у знаку Ваге потребна је Риба у њиховом животу, јер она је саосјећајна, маштовита и интуитивна. Баш то треба осјећајним Вагама које теже за равнотежом.

Шкорпија

Шкорпији је јако тешко без Ваге. Она је осјећајна, дипломатски настројена и има изједначујући ефекат на људе. Шкорпија је пак често врло инстинктивна, строга и изазовна – па тако ова знака чине у пријатељству, на послу и у породици савршен дует.

 Стријелац

Стријелцу у животу треба један Лав. Брижан је, одговоран и шармантан, али и методичан, објективан и савјестан. То је за авантуристички настројеног, али понекад и лаковерног Стријелца добра супротност.

Јарац

Живот Јарца савршено може да употпуни Близанац. Наиме, Близанци су знатижељни, друштвени, живахни и комплексни. То импонира савјесном, често суздржаном и помало тромом Јарцу.

Водолија

Водолији је потребан Рак у животу. Рак је осјећајан, има смисла за хумор и врло је маштовит. Такође је врло брижан тип. То привлачи Водолију, која понекад зна да буде врло импулсивна и нападна, нервозна и ексцентрична.

Рибе

Живот Рибе готово да је незамислив без Јарца. Јарац је објективан, концентрисан и врло поуздан. Осим тога, он је вијерно биће. Управо то је потребно емоционалним и понекад преосјетљивим Рибама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана