Кинески астролози: Ова три знака ће у мају имати пуно пара, срећа их прати и до краја године

Г.С.
Foto: Илустрација

Пред нама је веома изазован мјесец, неће бити лако, али ова три знака ће просперирати.

Пацов

Требало би да обратите пажњу на своје здравље, исхрану и дневну рутину. Ако имате хронично обољење, посјетите доктора на вријеме. Пазите се гужви и саобраћајних незгода. На пословном плану, пажљиво преговарајте о условима сарадње како бисте избјегли ризик од преваре, преноси Ало.

Биво

Долази вам стабилан и миран мјесец. Каријера ће се развијати и обезбједити вам стабилан приход. Ово је добар мјесец и за оне који још нису упознали своју љубав. Међутим, да бисте све завршили срећно, немојте очајавати ако изабрана особа не отвори своје срце одмах.

Тигар

Тигрови треба да буду опрезни при избору пословног партнера. Најуспешнија сарадња ће бити са онима који дијеле ваше животне принципе и вриједности. Пословна улагања ће се исплатити, али не онако брзо како бисте жељели. Ваш фокус на послу може да отежа односе са партнером.

Зец

Ваша пажња ће бити усмјерена на пројекте који захтевају брзо завршавање. Сада није вријеме да започињете нешто ново. Покушајте не пропуштати важне породичне догађаје и не избјегавајте комуникацију са најмилијима, без обзира на заузетост послом.

Змај

Почетак мјесеца неће бити идеалан за вашу каријеру. То може смањити вашу мотивацију, али ако цијените своје мјесто, важно је да не губите оптимизам и да наставите ка свом циљу искрено и са љубављу. Ако је могуће, узмите кратки одмор. За све остале аспекте живота, мјесец ће бити прилично успјешан.

Змија

Уопштено, март ће бити добар мјесец. Ваши циљеви у каријери ће бити оствариви. Унапређење ће довести до повећања прихода. Међутим, боље је привремено одустати од хонорарних прихода, јер ће вам то само донијети невоље. Ваша привлачност ће привући различите мушкарце, слободно идите на састанке, али немојте бити претерано избирљиви.

Коњ

Ваш посао ће се покренути уз помоћ утицајних људи. Моћи ћете потпуно да покажете своје таленте и добијете јавно признање. Ваша популарност ће вам донети добар приход. Будите спремни на многа мала, али пријатна изненађења.

Коза

Имате пуно посла овог месеца. То ће донијети добре резултате, али ће вас исцрпити. Покушајте да одржите равнотежу између посла и слободног времена. Ово је важно не само за очување здравља, већ и да не бисте изгубили интересовање за свој посао. Не заборавите да обратите пажњу на своју вољену особу, иначе може да помисли да престајете да је волите.

Мајмун

У марту ћете се суочити са проблемима, али ваше искуство ће утицати на побољшање финансијског стања. Дајте предност једноставном животу, без сувишних трошкова, иначе бисте могли упасти у дугове. Ипак, ваш приватни живот је хармоничан и подржан од стране вољене особе.

Пјетао

Овај мјесец ће бити добар за вас. Добићете неколико прилика за напредак у каријери. Надређени ће цијенити вашу иницијативу. Ово ће вам пружити могућност да вјерујете у себе и остварите добар приход. Романтични односи ће се хармонично развијати. Долази добар тренутак за нова познанства, како лична, тако и пословна.

Пас

Спољне околности могу да ометају ваше пословне планове, што може да доведе до смањења прихода. Здравље ће бити добро, а неки здравствени проблеми могу убрзо и да се ријеше. Ваш приватни живот је у равнотежи.

Свиња

Ваша каријера иде у добром смеру, лако се носите са задацима, брзо проналазите заједнички језик како са колегама тако и са породицом. Ваше здравље ће такође бити стабилно.








 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана