Kineski astrolozi: Ova tri znaka će u maju imati puno para, sreća ih prati i do kraja godine

G.S.
Foto: Ilustracija

Pred nama je veoma izazovan mjesec, neće biti lako, ali ova tri znaka će prosperirati.

Pacov

Trebalo bi da obratite pažnju na svoje zdravlje, ishranu i dnevnu rutinu. Ako imate hronično oboljenje, posjetite doktora na vrijeme. Pazite se gužvi i saobraćajnih nezgoda. Na poslovnom planu, pažljivo pregovarajte o uslovima saradnje kako biste izbjegli rizik od prevare, prenosi Alo.

Bivo

Dolazi vam stabilan i miran mjesec. Karijera će se razvijati i obezbjediti vam stabilan prihod. Ovo je dobar mjesec i za one koji još nisu upoznali svoju ljubav. Međutim, da biste sve završili srećno, nemojte očajavati ako izabrana osoba ne otvori svoje srce odmah.

Tigar

Tigrovi treba da budu oprezni pri izboru poslovnog partnera. Najuspešnija saradnja će biti sa onima koji dijele vaše životne principe i vrijednosti. Poslovna ulaganja će se isplatiti, ali ne onako brzo kako biste željeli. Vaš fokus na poslu može da oteža odnose sa partnerom.

Zec

Vaša pažnja će biti usmjerena na projekte koji zahtevaju brzo završavanje. Sada nije vrijeme da započinjete nešto novo. Pokušajte ne propuštati važne porodične događaje i ne izbjegavajte komunikaciju sa najmilijima, bez obzira na zauzetost poslom.

Zmaj

Početak mjeseca neće biti idealan za vašu karijeru. To može smanjiti vašu motivaciju, ali ako cijenite svoje mjesto, važno je da ne gubite optimizam i da nastavite ka svom cilju iskreno i sa ljubavlju. Ako je moguće, uzmite kratki odmor. Za sve ostale aspekte života, mjesec će biti prilično uspješan.

Zmija

Uopšteno, mart će biti dobar mjesec. Vaši ciljevi u karijeri će biti ostvarivi. Unapređenje će dovesti do povećanja prihoda. Međutim, bolje je privremeno odustati od honorarnih prihoda, jer će vam to samo donijeti nevolje. Vaša privlačnost će privući različite muškarce, slobodno idite na sastanke, ali nemojte biti preterano izbirljivi.

Konj

Vaš posao će se pokrenuti uz pomoć uticajnih ljudi. Moći ćete potpuno da pokažete svoje talente i dobijete javno priznanje. Vaša popularnost će vam doneti dobar prihod. Budite spremni na mnoga mala, ali prijatna iznenađenja.

Koza

Imate puno posla ovog meseca. To će donijeti dobre rezultate, ali će vas iscrpiti. Pokušajte da održite ravnotežu između posla i slobodnog vremena. Ovo je važno ne samo za očuvanje zdravlja, već i da ne biste izgubili interesovanje za svoj posao. Ne zaboravite da obratite pažnju na svoju voljenu osobu, inače može da pomisli da prestajete da je volite.

Majmun

U martu ćete se suočiti sa problemima, ali vaše iskustvo će uticati na poboljšanje finansijskog stanja. Dajte prednost jednostavnom životu, bez suvišnih troškova, inače biste mogli upasti u dugove. Ipak, vaš privatni život je harmoničan i podržan od strane voljene osobe.

Pjetao

Ovaj mjesec će biti dobar za vas. Dobićete nekoliko prilika za napredak u karijeri. Nadređeni će cijeniti vašu inicijativu. Ovo će vam pružiti mogućnost da vjerujete u sebe i ostvarite dobar prihod. Romantični odnosi će se harmonično razvijati. Dolazi dobar trenutak za nova poznanstva, kako lična, tako i poslovna.

Pas

Spoljne okolnosti mogu da ometaju vaše poslovne planove, što može da dovede do smanjenja prihoda. Zdravlje će biti dobro, a neki zdravstveni problemi mogu ubrzo i da se riješe. Vaš privatni život je u ravnoteži.

Svinja

Vaša karijera ide u dobrom smeru, lako se nosite sa zadacima, brzo pronalazite zajednički jezik kako sa kolegama tako i sa porodicom. Vaše zdravlje će takođe biti stabilno.
 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana