Какве жене траже различити знакови: Шкорпија жели згодну, Рак емотивну

Г.С.
Какве жене траже различити знакови: Шкорпија жели згодну, Рак емотивну

У избору партнера, неки иду толико далеко да одустану зато што њихови хороскопски знаци нису “компатибилни”.

Ево, зато, малог водича који показује шта који мушкарац тражи, у зависности од тога шта је у хороскопу.

Ован

Њих привлаче жене које су јаке и независне. Оне које тачно знају шта желе и не плаше се да то траже, као створене су за особе рођене у знаку Овна. Од успjеха, за њега нема бољег афродизијака.

Бик

Забавна, женствена, која уме да пружи подршку... Бикови траже партнерку која ће увијек бити ту за њих, а када је нађу, постараће се да је и задрже.

Близанци

Да бисте завели Близанца, биће вам потребно много више од физичког изгледа. Интелигентне, креативне и духовите жене су оно што Близанци траже. Ако спадате у ту категорију - ваши су.

Рак

Ракови воле жене које у себи носе невиност и наивност. Ако уз то покажу рањивост, то ће онда значити да Рак може да преузме улогу коју највише воли - улогу заштитника.

Лав

Они највише воле партнерке које су пуне самопоуздања. Ови мушкарци падају на жене које су увијек сређене, али ни то није довољно. Интелигенција и пословни успјех такође играју велику улогу ако желите да привучете неког Лава, преноси портал Your Tango.

Дјевица

Ако сте “дјевојка из комшилука”, добре су вам шансе да уловите неку Дјевицу. Њима је само потребан неко са ким могу да разговарају о било чему, било када, и да се притом пријатно осјећају. Такође, од партнерке траже да буде осјећајна, али да се ипак води разумом - не воле претјерано емотивне реакције.

Вага

Идеална веза не постоји, али Вага се стално нада како ће је ипак пронаћи. Зато су оданост и приврженост карактеристике које траже код својих партнерки.

Шкорпија

Само најбоље је за њих довољно добро. Њихова партнерка мора да има комбинацију физичке љепоте, интелигенције, духовитостии авантуристичког духа, баш зато што и Шкорпије стреме да буду савршени у свему што раде.

Стрелац

Жена пуна енергије је идеална за мушкарце рођене у овом знаку. Нови изазови, авантуристички дух... за то Стрелац живи, и потребан му је неко ко ће моћи да га прати.

Јарац

Јарчеви се не заљубљују лако, па им је зато потребан неко ко ће имати стрпљења за њих. Ствар је у умјерености - не желе вулгарно, већ провокативно, не желе “фластер”, већ довољно одану, али и самосталну партнерку.

Водолија

Њима захтјевне партнерке представљају велики терет. Како бисте их привукли, потребно је да покажете да сте довољно независни да не морате да се чујете по пет пута дневно и да знате сваки корак једно другоме.

Рибе

Мушкарци у знаку Рибе се често заљубљују. Ипак, њима треба великодушна жена отвореног ума, а идеално је ако воли умјетност и животиње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана