Каква фризура највише одговара вашем хороскопском знаку?

zadovoljna.hr
Каква фризура највише одговара вашем хороскопском знаку?

Раковима одлично стоје коврџе, док снажним Шкорпијама најбоље пристају одважни кратки стилови. Прочитајте која фризура најбоље стоји вашем знаку.

Досадили су вам савјети фризера, ево шта вам звијезде поручују која је најбоља фризура за вас.

Ован

Жене рођене у знаку овна воле фризуре које изражавају њихово самопоуздање, енергичну и авантуристичку личност. Овнови су увијек у покрету, па им треба фризура с којом нема превише посла. За њих је онда идеална кратка pixie фризура – посебна и лака за одржавање.

Бик

Када жене у знаку бика пронађу фризуру коју воле, одане су јој до краја живота. Примjер фризуре која им сјајно пристаје јесте валовити боб с раздjељком на страну. Када боб није строг или с оштрим равним резом, онда у потпуности одговара топлој личностии овог хороскопског знака.

Близанци

Близанци су живахни, узбудљиви, воле разноликост и за њих најбољи избор су разигране фризуре, поготово оне кратке и асиметричне. Велики плус оваквих фризура јесте то да сјајно изгледају, без обзира на стил, то јест да ли су оне равне, лагано валовите или коврџаве.

Рак

Сви водени знакови, па тако и ракови, воле женствене фризуре. Велике, мекане и романтичне коврџе сјајно репрезентују љубав и топлину коју жене ракови носе у себи.

Лав

Лавице без проблема показују своју “гриву” и створене су за храбре, сензуалне и неустрашиве фризуре. Упечатљиве и неукротиве коврџе стоје им фантастично, без обзира на то имају ли дугачку или кратку косу.

Дjевица

Педантне дjевице обожавају љепо почешљане валове у коси. Захваљујући таквој фризури, увијек изгледају природно, елегантно и софистицирано.

Вага

Ваге воле баланс, хармонију и симетрију у свим аспектима свог живота, па тако и када је у питању коса. Умјесто компликованих фризура прије ће одабрати једноставну равну, оштро подшишану косу.

Шкорпија

Шкорпије уживају у фризурама које наглашавају њихову снагу, моћ и сензуалност. То често постижу храбрим кратким фризурама.

Стрелац

Женама рођеним у знаку стрелца најбоље пристају разигране и лагано разбарушене фризуре које су идеалне за њихову веселу и увијек насмијану личност.

Јарац

Жене јарчеви у свакој ситуацији желе изгледати професионално и сређено. Најчешће се одлучују за озбиљне фризуре попут дугих постепено ошишаних и уредно почешљаних валова.

Водолија

Жене рођене у овом знаку имају луцкасту фацу и воле да се забављају, па им самим тим више одговарају мање озбиљне фризуре. Увијек су спремне на експериментисање, а уједно им сјајно стоје и слојевите фризуре са шишкама и лаганим коврџама.

Рибе

Дуги валови и нежне разбарушене коврџе – нема знака који би боље од романтичне рибе понио ову фризуру.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана