Како воле хороскопски знакови

ГС
Foto: Илустрација

Поједини знакови хороскопа су у стању да воле сваког новог партнера свим срцем, док постоје и они који стварно могу вољети једном у животу и никад више.

Ован

Ви ћете вољети три пута у животу. Представници знака Овна су скептични када је у питању љубав. Генерално могу да воле три пута у животу. Често се код њих бивши партнер не рачуна и тако из радозналости проналазе нове љубави, пише Луфтика.рс.

Бик

Бик је знак који заиста може само једном да воли. Када Бик воли особу, спреман је да проведе цијели живот са њом, без сумње.

Близанци

Близанци имају три љубави у животу. Представници знака Близанаца имају тенденцију да траже апсолутну љубав до краја њихових живота, без обзира на њихово тренутно емотивно стање. Најчешćе, љубав долази три пута, а Близанци мисле да су пронашли праву особу сваки пут.

Рак

Ракови могу упасти у мрежу љубави два пута у животу. Уколико су разочарани у своју прву љубав, они троше дуге периоде времена у потрази за новим партнером, али када га коначно пронађу дају све од себе.

Лав

Лавови воле стално. Они су посвећени свакој новој љубави. Лавови су освајачи и не боје се емотивног учешћа у новој вези, чак и ако постоји опасност да буду преварени или повријеђени.

Дјевица

Дјевице могу да воле само два пута у животу. Оне су веома сумњиве и скептичне у области љубави. Воле око два пута у животу, јер тешко дозвољавају некоме да потпуно окупира њихов свијет.

Вага

Вага је други знак поред Лава, који заиста може да воли сваког новог партнера. Чак и да тугује на крову док гледа у мјесечину због раздвајања, она је спремна да започне нови однос пуним срцем.

Шкорпија

Шкорпија воли само једном. Представници овог знака могу имати много веза и авантура али стварно само једном воле. За Шкорпије однос није само физички, већ дубоко емотиван и ови веома тајанствени представници зодијака тешко граде нове односе.

Стријелац

Он има четири љубави у свом животу. Стријелчеви су искусни у области љубави и могу вољети четири пута у животу. Али да остану са неким на крају, мораће да науче да праве компромисе.

Јарац

Јарчеви могу да воле два пута у животу, али уз велике тешкоће, јер им није лако да изразе своја осјећања. Исто тако, због њихове снажне личности су они ти који раскидају везе.

Водолија

Водолије имају три љубави у животу, укључујући љубавнице или љубавнике са којима обмањују своје партнере. Чињеница је, они имају тенденцију да траже идеалног партнера који је пријатељ и љубавник у њиховом животу.

Риба

Представници Риба могу истински вољети само једну особу током свог живота. Када упознају сродну душу, бацају сидро и не пуштају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана