Како се понашају хороскопски знакови када су несретни у вези

ГС
Foto: ГС

Хороскоп вам може помоћи да препознате знакове незадовољства код себе или код партнера уколико нисте сретни и задовољни у вези.

У наставку прочитајте како се понаша сваки хороскопски знак када ствари баш не иду најбоље или када је несретан у вези.

У наставку прочитајте како се понаша сваки хороскопски знак када ствари баш не иду најбоље или када је несретан у вези.

Ован

Почињу вас искључивати из свакодневног живота, иако неће причати о томе док суочавање с проблемом не постане неизбјежно. Кад је Ован заљубљен, с партнером жели подијелити све ситне и смијешне детаље свог живота и желе знати све што се догађа с вама. Овнови су директни кад су у питању њихове намјере. Ако се нађете у ситуацији да се питате догађа ли се нешто лоше у вашој вези, врло вјероватно се догађа.

Бик

Кад су несретни силно се труде да привидно њихов живот и веза изгледају сретно. Труд који улажу како би на друштвеним мрежама створили привид фантастичног живота или уређивање свог животног простора ће бити драстичније што су они несретнији. Бикови су естетичари, визуални и друштвени људи, тако да често њихова срећа овиси о томе како се они чине другим људима и начин на који су перципирани. Што су несретнији и незадовољнији својим животом то ће се више ослањати на перцепцију других.

Близанци

Близанци ће се потпуно изгубити, бит ће деконцентрирани, сметени и бринут ће о свему осим о вези у којој су несретни. Мучит ће се на послу, плакат ће без икаквог разлога, све зато што се не знају носити с чињеницом да стварно нису сретни. Близанци неће прикривати да су несретни, али ће бити јако неодлучни. Покушат ће приписати своје незадовољство свему осталом у свом животу, осим љубави. А то ће радити док год се не нађу у ситуацији да се морају суочити с тим што се догађа.

Рак

Кад су несретни постају ситничави. Пријатељима причају како су несретни, ту и тамо су пасивно-агресивни и чине све како би се ослободили лоших осјећаја, осим суочавања с оним што их мучи. Ракови су рођени љубавници, а кад се слаткоћа љубави претвори у горчину то је сигуран знак да је један Рак јако несретан.

Лав

Испрва су агресивни, а касније игноришу све око себе. Лавови који су несретни су прилично брутални, будући да њихово самопоуздање произлази из њиховог виђења самих себе, а када нешто у њиховом љубавном животу није у складу с њиховим мишљењем о себи, они постају врло несигурни, улазе у сукобе с људима око себе и на крају одустају од свега и покушавају кренути даље.

Дјевица

Ако све у њиховом љубавном животу није уравнотежено и осјећају се несретно или несигурно, бавит ће се свим и свачим само да одврате пажњу од оног што их стварно мучи. Дјевице су страствене по природи, али су и параноичне. Па иако се на површини чини да су мирне и сталожене, ако се пуно више баве неким дијелом свог живота него што је то за њих нормално, будите сигурни да се догађа нешто лоше.

Вага

Ако нису сретне у вези, Ваге почињу посвећивати сву своју пажњу послу. Ваге су велики љубавници, али и радохоличари. Имајте на памети да су Ваге знак равнотеже па кад је неки дио њиховог живота неуравнотежен, оне ће све направити да га уравнотеже са свим другим што се догађа у осталим пољима њиховог живота.

Шкорпион

Шкорпиони се одбијају понашати као да су у вези или почну живчанити око ствари који уопће нису везане за проблем који их мучи. Шкорпион је најинтензивнији знак у хороскопу и кад су несретни у вези они једноставно нису способни дуго игнорирати проблем или се претварати да је све као обично. Њихови интензивни осјећаји и неспособност да се с њима носе ће брзо изаћи на видјело - врло вјеројатно у вртлогу свађе.

Стријелац

У вези у којој су несретни постају пасивно-агресивни. Имају испаде који као да долазе ниоткуда и то на људе који немају везе с њиховим љубавним животом. На површини су и даље духовити, симпатични и пуни енергије, али то не значи да могу дуго шутјети о стварима које их муче.

Јарац

Кад су несретни, Јарци покушавају контролирати све у свом животу. Размишљат ће о томе што их мучи и покушати ријешити проблем, мада у већини ситуација кад се једном у вези осјете несретнима, нема натраг - веза се не може спасити, само одуговлачити неизбјежно. Јако их смета кад немају јасну слику себе и своје везе, а кад се осјећају несигурно и невољено још ће се више потрудити да 'поправе' оно што не ваља.

Водењак

Улазе у везу с великим, грандиозним сновима и циљевима и стварно их покушавају остварити. Преселе су се у друге земље, почну нови посао или крену у друге импресивне потхвате. Водењаци су страшно амбициозни људи оријентирани на посао, а кад су несретни у вези, имају тенденцију да сву своју енергију усмјере према остваривању зацртаних циљева. Кључни показатељ да су потајно несретни је да немају времена за својег партнера јер се баве својом каријером.

Рибе

Рибе желе слободу, иначе оне желе искусити све што им се у животу нуди, а кад су несретне у вези одједном их највише занимају авантуре у којима ће видјети какав је свијет и што се 'стварно' тамо нуди. У тренутку кад се Риба почне више бавити свијетом и новим искуствима, а мање вама и вашим заједничким сновима, будите сигурни да нешто није у реду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана