Како се понашају хороскопски знакови кад им је досадно

Г.С.
Како се понашају хороскопски знакови кад им је досадно

Без обзира колико активно живјели, сви понекад осјећамо досаду.

Свако се другачије носи с досадом, а да ли на то утјече знак којем припадате у хороскопу прочитајте у наставку.

Ован

Темпераментни и активни припадници овог знака велики су љубитељи акције, а на саму помисао досаде код њих се јавља нервоза, па могу постати и отресити. Траже инстант рјешења, а једини критериј им је да се крећу. Обично је рјешавају физичким кретањем, шетњама или бициклирањем, а знају и ангажирати пријатеље да организирају дружење. Досадни им могу бити и људи које доживљавају напорнима.

Бик

Припадници овог знака нису нестрпљиви типови који у животу очекују да се стално догађају важне ствари, па ће у раздобљима досаде потражити друге занимације и смирено причекати да наиђе неко узбуђење. Њихов лијек за досаду је читање новина, испијање кафе или вртларење, односно опуштајуће активности које их пуне енергијом. Од досадних људи ће се само нетрагом макнути, без изазивања свађе.

Близанци

Припадници овог знака не подносе пасивна раздобља у којима се ништа не догађа и пуно им је драже живјети у “пуном погону” и под стресом него незанимљиво. Чак и ако им је досадно, сами ће измислити ситуацију или пак изазвати свађу тек толико да се нешто догађа. Лијек за досаду су им најчешће други људи, заједничка забава или покретање нових пројеката.

Рак

Припадници овог знака као да су имуни на досаду, а то захваљују свом ријетком таленту да у свему пронађу неки облик забаве. У раздобљима у којима се око њих баш ништа не догађа, наћи ће занимацију у облику посла, проматрања других људи, трачања с блиским пријатељима или пак гледањем добрих филмова или документараца на телевизији.

Лав

Припадници овог знака нису имуни на досаду, али имају једно врло згодно рјешење за њу, а то је љенчарење у којем уживају. Воле лежати, дријемати или се пак сатима сунчати на терасама кафића, а одговара им све док се то не претвори у свакодневицу. Тада их досада почиње нагризати, а забаву ће обавезно очекивати од свог љубавног партнера. Ако га немају? Па, потражит ће га.

Дјевица

Припадници овог знака не воле осјећај бескорисности, излежавања и изостанка планова, осим ако су се одлучили досађивати на одмору. Њихова је забава, па чак и она најбаналнија попут одлазака у трговину, данима унапријед испланирана, а ако им други промијене планове и не понуде алтернативу, наљутит ће се. Тада ће се тешка срца одлучити попунити дан обављањем послова у кући.

Вага

Припадници овог знака често се у животу знају наћи у ситуацијама у којима ни сами не знају што желе, па ће нпр. пожељети забаву с пуно људи, али знају да би им врло брзо могло досадити и да ће хтјети бити дома гледати ТВ. Због те неодлучности, на крају често не направе ништа од тога и постане им досадно. На срећу, тај осјећај траје врло кратко јер се лако окупирају било чим што раде.

Шкорија

Припадници овог знака често потајно желе прилику за мало мира, осамљивања и уживања у активностима те хобијима које други људи око њих не разумију. Рачунала, стрипови или пак пуко излежавање, активности су резервиране за дане досаде, а тада неће осјећати никакву нервозу око тога што пропуштају, јер се у њиховом животу увијек нешто занимљиво догађа.

Стријелац

Припадници овог знака су врло активни типови којима досада повисује притисак, а због осјећаја немогућности забаве претворит ће се у праве мале радохоличаре како би попунили своје слободно вријеме. Притом ће обављати баналне задатке, а у позадини свог ума стално планирати неко дружење, спортску забаву или путовање, па ће им то дати снаге и умирити их.

Јарац

Припадници овог знака воле осјећај контроле у свему, па тако у и ношењу с досадом, а боје је се једино ако немају алтернативе. Најчешће ће сами дати све од себе како би организирали неко дружење и забавили се на било који начин, а на путу им неће стајати ни финанцијске неприлике. Неће се либити ни сами сјести у кафић или отићи у шетњу. Све док се крећу, добро је.

Водолија

Изразито друштвеним припадницима овог знака појам досаде означава препуштеност самом себи, без иједног пројекта којему се могу посветити. Иначе, они су у стању сате потратити на израђивање или слагање нечег, али након што то прође, под хитно им је потребна доза дружења. Ако им је досадно, постају заједљиви и песимистични.

Рибе

Иако припадници овог знака, баш попут Водолија, изнимно цијене и требају друштво људи, у раздобљима досаде неће очајавати. У стању су сањарити и планирати далеке догађаје у будућности, попут уређења стана којег још немају, вјенчања с партнером који још ни не познају и слично. Таква бујна машта их попут Ракова чини поприлично отпорнима на негативне посљедице досаде, преноси klix.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана