Како показују да им партнерка недостаје: Ракови пате, Овнови пуцају од љубоморе

Г.С.
Како показују да им партнерка недостаје: Ракови пате, Овнови пуцају од љубоморе

Сваки знак на себи својствен начин показује да му партнерка недостаје.

Ован

Ован је по природи изузетно конкурентан, па се зна да се осјећа несигурно ако помисли да би неко могао да му отме партнерку. Он ће љубомором показивати да му недостајете.

Ако види своју партнерку да разговара са неким мушкарцем, неће се нимало двоумити да покаже да није срећан због тога. Ован жену жели само за себе, а иако зна да буде превише поносан да призна да му недостајете, није превише поносан да покаже да је љубоморан.

Бик

Иако је Бик врло предан својим везама, често је превише тврдоглав у признању да му партнерка недостаје и то зна да буде разлог зашто је толико тешко “прочитати” мушкарца Бика.

Он мрзи да се осјећа несигурно, па ће често урадити све што је у његовој моћи да уклони тај осјећај, али то опет не значи како ће у потпуности да успије у томе. Најбољи начин да сазнате колико му недостајете је то колико се труди да буде присутан у вашем животу. Ако му недостајете, остаће у вашој близини.

Близанци

Мушкарце овог знака је изузетно тешко “читати” јер су њихова осјећања врло недосљедна. Једног дана може искрено да да вам говори да му недостајете, а други дан да игнорише све ваше поруке и позиве.

Близанци су искрени у оба случаја, али проблем је што су превртљиви и неодлучни. Не могу да схвате који осјећај им је интензивнији. Заправо, сами са собом се боре док партнерка испашта у свему томе јер не зна на чему је.

Да бисте тачно знали што мушкарац Близанац мисли, треба да му дате вријеме потребно да схвати да му недостајете. Јер кад дође до овог закључка, одмах ће вам то признати.

Рак

Рак је врло емотиван, па уколико му недостајете, биће му тешко да то не покаже. Права истина је та да је више привржен вашој вези него је тога можда свијестан.

Мушкарац Рак често тешко ријечима изражава да му партнерка недостаје, али то ће показати својим поступцима.

Запитајте се: “Одговара ли одмах на моје поруке? Нуди ли ми помоћ у једноставним задацима? Користи ли сваку прилику да ме види?”. Ако је тако, сигурно му недостајете.

Лав

То је обично мушкарац којем је пажња партнерке потребна у сваком тренутку.

Лав показује да му недостајете наговештавајући жељу за вашом пажњом и то вјероватно неће да уради превише суптилно.

Ако вас пита зашто цио дан нисте одговорили на његове поруке или зашто му нисте узвратили телефонски позив, то је знак да му недостајете. Заправо, вјероватно цијели дан разбија главу питајући се да ли и он вама недостаје.

Дјевица

Иако је мушкарцу Дјевици пријатно у вашем друштву, он зна да се понекад буде мало стиди. Показивање тога колико му недостајете за њега зна да буде тешко - размишља о томе, али као да има неку кочницу у себи када те емоције треба да покаже или изговори: “Недостајеш ми”.

Ако желите да знате да ли недостајете мушкарцу Дјевици, прво морате да преузмете иницијативу и признате му то ви сами. Можда неће имати довољно самопоуздања да потом и он сам то изговори, али дефинитивно ће то урадити.

Вага

Вага је врло друштвен тип мушкарца који не може да поднесе да буде сам, па му вјероватно недостајете чак и више него што он недостаје вама.

Сјајна ствар код мушкарца Ваге је што цијени искреност, истину и поштење. Значи, ако му недостајете, будите без бриге да ће вам то рећи и показати без имало оклијевања.

Он није тип који уљепшава истину и важна му је искреност и отвореност у осјећањима. Уколико вам мушкарац Вага недостаје, требало би да будете искрени и кажете му. Цијениће то више него што мислите.

Шкорпија

Једна од најистакнутијих особина мушкарца Шкорпије је његова страст. Страствени потези су за њега најбољи начин да изрази своје осјећаје.

Ипак, он је врло тајновита особа, па ако му недостајете вјероватно то неће признати, али своју страст неће моћи да сакрије па ћете моћи то сами да закључите по његовом понашању.

Такође, ако и даље жели да уради све и свашта за вас, будите сигурни да му недостајете.

Јарац

Јарац озбиљно приступа апсолутно свему у животу и има снажну самоконтролу па му није тешко да задржи за себе оно што осјећа.

Пошто је врло тврдоглав, мушкарац Јарац вјероватно чека да партнерка прва открије своја осјећања.

Иако то није лако, у овом случају жена треба да буде та која ће прва показати емоције и рећи Јарцу да јој недостаје.

Уколико вам је то ипак мало превише, можда је тврдоглав, али је и искрен.

Стрелац

Овом типу мушкарца треба мало више времена да схвати да ли је веза озбиљна или није. Њему је потребан простор како би схватио како се осјећа и шта осећа према партнерки.

Можда ће му требати мало времена, али кад Стрелцу почнете да недостајете, биће искрен и рећи ће вам, само будите стрпљиви.

Водолија

Мушкарац Водолија је склон бјежању од било каквог емоционалног изражавања, па врло тешко признаје колико му недостајете.

Најбољи начин за откривање да ли недостајате мушкарцу Водолији је обраћање пажње на начин на који говори о вама.

Ако вас спомиње у својим будућим плановима, говори о вашој прошлој и садашњој вези или се занима за ваш живот, дефинитивно му недостајете и жели да проведе са вама што је више времена могуће. Иако му је тешко да говори о својим осјећањима, није му тешко да их гаји у себи.

Рибе

Рибе су један од најемотивнијих и најромантичнијих знакова зодијака. Код мушкарца рођеног у овом знаку нема скривања емоција, вагања и сличног. Када се заљубе и заволе жену, урадиће баш све за њу.

Зато, не брините! Мушкарац Риба ће вам показивати да му недостајете кад год има прилику за то, и понављати то ако треба сваки дан, преноси Your Tago.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана