Какав уторак је пред нама: Ракови добијају сјајну пословну понуду

ГС
Foto: илустрација

Кога данас очекује успјех на послу, а ко ће имати сукоб са шефом?

Да ли ваш партнер сумња да га варате, па ћете дан потрошити на убјеђивање да то није тако? Ево шта каже најновија астро прогноза.

ОВАН

Како дан буде одмицао, бићете под све већим стресом и нервозом, јер неке обавезе морате завршити, а имате кратке рокове. Будите попустљивији у комуникацији са надређеним. Импулсивни сте у односу са вољеном особом.

БИК

Јако се нервирате јер нисте сигурни како ће се одвијати један пословни договор. Надали сте се бољим резултатима и бићете разочарани ако се ваши снови распрше. Своју нервозу сада ћете лако пренијети у емотивни однос.

БЛИЗАНЦИ

Нервирање везано за пословни сегмент, мада је могуће да ситуације испадну боље него што сте то очекивали. Не оптерећујте се, ваше је да се потрудите и дате све од себе. Проведите поподне са пријатељима и вољеном особом.

РАК

Неко ће вам дати приједлог или пословну понуду о којој би вриједило размислити. Евидентно је да сте узбуђени, али с друге стране и забринути да ли ћете моћи на адекватан начин да одговорите на нове изазове. Не будите импулсивни у комуникацији са вољеном особом.

ЛАВ

Нечији пословни приједлог вас је одушевио, јер сте свјесни да бисте могли одиграти запажену улогу у овом пројекту. Додуше, имаћете и ви својих идеја како би се ово могло унаприједити. Емотивни партнер вас притиска љубомором.

ДЈЕВИЦА

Ваше идеје јесу одличне, али је потребно да их презентујете на прави начин да би могле бити прихваћене од стране шефова или сарадника. Ако не успијете, оставите ово за неки други дан. Могућност за ново познанство које ће вас дубоко дотаћи.

ВАГА

Неке недоумице вас муче по питању пословне сарадње у коју сте укључени. Нисте сигурни колико можете да утичете на неке ствари, али сте свјесни да поједине сегменте договора морате промијенити. Партнера оптерећујете личним проблемима.

ШКОРПИЈА

Очекујте ужурбаност, нервозу и стрес. Тешко ћете се фокусирати и водите рачуна да не направите неки пропуст. Ако останете хладне главе, можете завршити много више од онога што сте планирали. Рашчистите један проблем са вољеном особом.

СТРИЈЕЛАЦ

Дан је одличан за зараду па ако имате додатне послове, посветићете им пуну пажњу. Задовољни сте договором који сте постигли. Нисте расположени за много разговора са вољеном особом, радије бисте се препустили страсти и уживању.

ЈАРАЦ

Евидентно је да имате много посла и да морате пожурити, али сте и сами свјесни да вам ово брзање отвара простор за пропусте. Покушајте да се организујете. Интензивно размишљате о једној особи, и двоумите се да ли да се покренете према њој или не.

ВОДОЛИЈА

Неком од колега ћете са задовољством одржати предавање и рећи шта му све замјерате и које су његове грешке и пропусти. Потребно је да се мало опустите и не уносите немир у радну средину. Одличан контакт са вољеном особом или симпатијом.

РИБЕ

Иако ужурбан, овај дан ће донијети неке заиста добре прилике. Стоје вам могућности за изненадне приливе, али и за трошкове, па водите рачуна гдје вам новац одлази. Емотивни партнер вас збуњује својим промјенама расположења, покушавате да се прилагодите.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана