Јапански хороскоп: Провjерите судбинску повезаност с људима око себе

Г.С.
Јапански хороскоп: Провjерите судбинску повезаност с људима око себе

Према Кигаку, јапанској науци о слагању судбина, свако од нас је приликом рођења добио једну од девет звијезда која означава наш карактер и постаје нам водиља кроз живот. У зависности од тога под којом звијездом су рођени, појединци се могу снажно привлачити и одлично слагати или пак бити одбојни једно другом и никако проналазити заједнички језик.

За почетак пронађите своју звијезду по години у којој сте рођени, свој звјездани К број. То је врло једноставно израчунати. Саберите посљедње двије цифре у години рођења. Ако збир буде двоцифрен, саберите и те двије цифре тако да добијете једноцифрен број. Тај број потом одузмите од броја 10 и добићете свој звjездани К број.

На примјер, ако сте рођени 1989. године, формула би изгледала овако:
8 + 9 = 17
1 + 7 = 8
10 - 8 = 2
Ваш К број је 2.

Када сте пронашли свој број, провјерите који сте знак и шта то открива о вама. Такође, провјерите с којим људима се најбоље слажете, односно с којим људима сте судбински повезани, а то се разликује и по томе да ли сте под одређеним знаком рођени као жена или мушкарац.

На примјер: Жена Бијела вода слаже се фантастично с људима рођенима у знаку Бијелог метала и Црвеног метала, а мушкарац истог знака судбински је повезан са Свјетлозеленим дрветом и Тамнозеленим дрветом.

1. Бијела вода
Људе рођене у овом знаку карактеришу прилагодљивост и опуштеност. Они су пријатни и стога омиљени у друштву. С друге стране, могу имати проблема с независношћу, са стварањем сопствене слободе, а мучи их често и неизвијесност.

У младости због тога могу имати проблема с околином, али и сами са собом. Стабилност им долази с годинама кад њихов креативан таленат и знање дођу до пуног изражаја па што су старији, постају све више задовољни животом. Могуће је да признање и успјех доживе у зрелијим годинама.

Понекад знају да дјелују помало незаинтересовано за друге, али веома добро знају да слушају људе и чувају њихове тајне. У љубави су прилично активни и жељни промјена. Показују велики интерес за супротни пол и склони су честим промјенама партнера. Ипак, детаље из приватног живота држе за себе.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 6 и 7.

За мушкарце - најбоље се слажу са 3 и 4.

2. Црна земља
Овдје се ради о појединцима дивног карактера, уравнотежени су, ненаметљиви и брижни према људима око себе. Нису склони самосталном доношењу одлука па најбоље функционишу као тимски играчи, сарадници на разним пројектима у којима су нужни стрпљење и флексибилност.

Веома су добри радници, прецизни и изузетно фокусирани на посао, није их лако омести. Људи рођени под овим знаком често успјешно спроведу у дјело оно што наумије, без журбе, полако и сигурно.

По природи су помало идеалисти, а у свакодневном животу знају да буду помало непрактични. Породица и брак су им изузетно важни и врло су озбиљни и поуздани по том питању. За њих су емоције нешто што не схватају олако.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

3. Свјетлозелено дрво
Ово су људи препуни енергије и урођене дјечје знатижеље, па се одлично сналазе у креативним или друштвено корисним пословима. Ведри су и активни, увек спремни на нове изазове. Током посла се брзо умарају и никако не подносе монотонију, то им исисава позитивну енергију из тијела. Појединци рођени под овим знаком често постигну успјех до 30. године живота.

У души су романтични идеалисти, а у љубави углавном срећни. Породица им је јако важна, изузетно је цијене и негују породичне односе. Важно им је да имају добре односе с другима па се труде да то и постигну. Радо помажу људима, али нађе се и оних који ту њихову доброту искоришћавају.

То су људи изузетно позитивне нарави, иако су свјесни да не могу свима баш увијек да вјерују. Ипак, тај оптимизам их изнова мотивише да на живот гледају позитивно, а на своју жртву као нешто смислено и вредно труда.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 1.

За мушкарце - најбоље се слажу са 9.

4. Тамнозелено дрво
Појединци рођени у овом знаку су изузетно амбициозни и практични. Успјех у послу углавном постигну до 40. године па касније знају изабрати мирнији стил живота. По природи су срдачни и угодни па их људи воле.

Увијек се труде да никога не повреде па чак и када су присиљени некоме рећи нешто лоше и негативно. Зазиру од сплетки и оговарања и изузетно им је битно шта други мисле о њима, односно желе да буду на добром гласу.

Склони су пажљиво слушати друге, али нису склони разговарати отворено о властитим емоцијама па о томе ријетко говоре. Јако им је важна слобода и независност, како у материјалном, тако и љубавном аспекту живота. Врло су неодлучни када им се укаже прилика за улазак у везу па често пропуштају добре љубавне прилике.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 1.

За мушкарце - најбоље се слажу са 9.

5. Жута земља
Овдје се ради о људима јаке личности који су склони такмичењу и не воле да их било ко води. Веома цијене поштење и искреност, а не подносе испразне разговоре и расправе. Немају проблема отворено и директно да износе сопствена мишљења и ставове.

Када је доношење одлука у питању, ту су мудри и опрезни, никада неће донијети неку одлуку, а да пре добро не размисле о њој. Након што једном донесу неку одлуку, тешко ће је промјенити. Успјех неретко доживе у средњим годинама и то тако што раде оно што воле.

С обзиром на то да су то појединци који живе врло динамично и често су под великим притиском, склони су периодичном повлачењу у тишину без гужве и буке како би се опустили, медитирали и напунили позитивном енергијом. Врло су осјећајни, партнеру су вјерни, али и помало посесивни.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

6. Бијели метал
Људи рођени под овим знаком имају изузетну самоконтролу, независни су, озбиљни и дослиједни. Склони су борби за највише позиције и не мирују док не дођу до циља који су себи зацртали, тек тада су срећни. До успјеха долазе чешће у познијим годинама него у младости.

С друге стране, нису баш прилагодљиви новим ситуацијама и имају проблема с отвореношћу, па често наилазе на проблеме у односима са другим људима. Склони су да избјегавају нову околину, као и нове људе, посебно оне који у њима изазивају несигурност и неповјерење.

За ове појединце љубав није најважнија у животу, али када имају партнера, знају да се понашају љубоморно и посесивно, као да је партнер њихово приватно власништво.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

За мушкарце - најбоље се слажу са 1.

7. Црвени метал
Ту се ради о врло талентованим људима препуним разних идеја, који су склони брзом размишљању и лаком доношењу одлука. Они се ослањању на сопствене снаге и могућности.

Знају се чинити наглим, посебно људима који их не познају добро, али нису склони томе да се излажу непромишљеним ризицима. Углавном се осамостале у младости, а врхунац каријере им се догоди након 40. године.

Врло су дружељубиви и вјешти говорници што им олакшава пут до успјеха. Такође, лако се прилагођавају разним ситуацијама и разноликим групама људи. У љубави им никада није досадно, љубавни живот им је богат иако су прилично избирљиви око одабира партнера. Када једном изаберу своју сродну душу, та особа углавном има пресудан утицај на њихов даљи живот.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

За мушкарце - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

8. Бијела земља
Под овим знаком су рођени људи који теже савршенству. За њих је животни мото да достигну најбоље и највише у свему. Ове појединце астролози упоређују с фениксом јер имају неку моћ да исправљају сопствену судбину - изнова се издижу из пепела до неслућених висина.

По природи су тихи, озбиљни, промишљени и чврсти, те нису склони да поклекну пред животним проблемима. Такође, од младих дана су склони да улажу велике напоре како би дошли до циља који су замислили. До успјеха долазе поступно, полако, али сигурно и то захваљујући сопственом раду, труду и упорности.

У љубави су склони дубоким, искреним и дугим везама. Партнера не бирају олако, а када пронађу оног правог, не предомишљају се, што се њих тиче то је љубав за цео живот.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 9.

За мушкарце - најбоље се слажу са 6 и 7.

9. Пурпурна ватра
Ово су активни и вјешти појединци који као да имају неки магнет за привлачење богатства. Често су имућни. По природи су површни иако се онима који их не познају добро може учинити да стоје пред промишљеним индивидуама. То су људи који углавном немају стрпљења нити воље да анализирају и улазе у срж нечега или некога.

Дилеме решавају импулсивно, без много размишљања што на крају резултира тиме да често жале због својих поступака. Нису склони да исправљају своје грешке, радије ће то игнорисати, одустати од свега и окренути се нечему другом.

Тешко подносе критику, али зато врло лако другима проналазе мане. Прилично су окупирани сами собом и често оптерећени односима у својој породици, као да се цео свет врти само око њих. Склони су да воде богат друштвени и приватни живот, али нигде се не задржавају дуго. Уколико не пронађу партнера за живот у складном браку, често се препусте лутању, пише 24sata.hr.

Судбинска повезаност:

За жене - најбоље се слажу са 3 и 4.

За мушкарце - најбоље се слажу са 2, 5 и 8.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана