Израчунајте срећан број и сазнајте шта вас очекује 2024. године: Кога чека прилика живота, а ко ће згрнути новац

ГС
Израчунајте срећан број и сазнајте шта вас очекује 2024. године: Кога чека прилика живота, а ко ће згрнути новац

Један од ових девет бројева је баш вама додјељен за ову годину. Израчунајте и сазнајте шта вас чека у 2024. години

За почетак, потребно је да број 2024 додате вашем датуму рођења. Број 2024 је 8 (2 + 0 + 2 + 4 = 8). Затим израчунајте свој број, на примјер, ако сте рођени 16. августа 1977. године. прво додајте цифре дана и мјесеца (1 + 6 + 8 = 15). Затим смањите тај број на једноцифрен (1 + 5 = 6).Након тога, по истом систему, годину рођења сведите на једноцифрени број (1+ 9 + 7 + 7 = 22 тј. 2 + 2 = 4). Затим додајте и ове бројеве док поново не добијете једноцифрени број. Дакле: 8 + 6 + 4 = 18, односно 1 + 8 = 9. Ваш број је у том случају девет.

Према нумерологији, људи са годином у броју три су срећници који владају 2024. годином.

Година у броју 1

Много је промијена пред вама, а да бисте искористили њихов потенцијал, треба да 'почистите орман' на личном нивоу. Потребно је да другачијете приступате ситуацијама. Прихватите ову годину као прољеће. Уроните у нове изазове, пуни позитивне енергије.

Година у броју 2

Овај број доноси нову енергију у ваш живот. Чини се да ћете преузимати мање иницијативе и да ћете бити неутрални по многим питањима. То је добар став, али имајте на уму да ћете његове плодове убрати тек након што се одрекнете неких делова себе који су вам заиста важни. 

Година у броју 3

Ви сте срећници који владају 2024. годином. Можда су вашим животом доминирали захтеви и жеље других, али ово време је искључиво за вас.То не значи да више нећете имати досадне обавезе. Послушајте савете оних који вас воле и цене и искористите овај период да ослободите машту. Инспирација вам сигурно неће недостајати.

Година у броју 4

Ово је година постављања темеља на којима ће се градити ваша будућност. Поступајте пажљиво према обавезама и папирологији. Не дозволите себи да правите грешке. Окрените се породици и не дозволите никоме да вас потцењује.

Година у броју 5

Улазите у период у коме је промена неопходна за напредак. Створиће се могућности за нова путовања, познанства, радна места. То ће само запалити вашу жељу за новим авантурама. Прихватите слободу коју вам нуди број ове године, пише Сенса.

Година у броју 6

Посветићете се одговорно према породичним и пословним улогама. Важно је да запамтите, да ове године ништа нећете постићи ако се затворите у кућу и ако не будете ни са ким комуницирали. Дружење са људима вам је неопходно у наредном периоду. Послужите као пример онима који нису објективни и рационални. Не дозволите никоме да вас избаци из равнотеже.

Година у броју 7

Година одмора вам се осмехује. После свих изазова, време је да опоравите тело и дух. Нека се неко други побрине за ствари које сте до сада ви радили. Ако се осећате усамљено или мислите да губите снагу да остварите неке планове, знајте да ово стање неће трајати. Пријатељи ће мислити да немате времена за њих, али свакоме је потребна самоћа за развој.

Година у броју 8

Финансије ће бити приоритетна тема. Обавезно проверите инвестициони план и размислите у шта тачно да улажете. Потражите савет искуснијих, а ако се укаже прилика везана за некретнине - зграбите је.

Година у броју 9

Затварате деветогодишњи циклус. Уђите у ново, и удаљите се од свега што вас гуши, чини незадовољним или вам једноставно не одговара. Ово је период затварања и отварања нових поглавља

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана