Исти сте знак у хороскопу: Да ли је у питању савршена веза или пакао?

Г.С.
Исти сте знак у хороскопу: Да ли је у питању савршена веза или пакао?

Неким хороскопским паровима је суђено да буду заједно. Наиме, иако нисте идентични, можете да видите неке од својих најбољих и најгорих особина како се рефлектују у вашем партнеру.

Веза између два иста хороскопска знака може да буде или савршена, или прави пакао.

ОВАН - ОВАН

Када се сретну два ватрена знака, често долази до експлозије. Веза два Овна може бити незгодна ако дозволе да почну стално да се боду роговима. Али ако пустите да ваш импулсивност партнера инспирише, ваш однос може бити функционалан.

БИК - БИК

Овај пар може бити сасвим компатибилан, зато што обоје често могу бити кућни типови. Ова два земаљска знака представљају стабилност кад су заједно. Ако се свађају, то је готово само због новца.

БЛИЗАНАЦ - БЛИЗАНАЦ

Однос између два Близанца може бити изузетно буран и узбудљив. Ипак, двоје Близанаца не могу дуго да издрже заједно.

РАК - РАК

Два Рака могу функционисати једино ако свако од њих прихвати да поред себе има исто толико осјетљиву и емотивну особу.

ЛАВ - ЛАВ

Веза између два Лава тешко да може да буде успјешна, једноставно зато што ће један или други стално осјећати потребу да буде главни. Равнотежа снага може се успоставити на неко време, али права једнакост врло ријетко.

 

ДЈЕВИЦА - ДЈЕВИЦА

Двије Дјевице могу имати савршену везу. Свако од вас има висока очекивања од друге стране. То понекад доводи до неспоразума, али чешће доводи до тога да једно од вас двоје помаже оном другом да буде боља особа.

ВАГА - ВАГА

Ова два хороскопска знака могу бити заједно једино ако обоје схвате око чега се вриједи расправљати. Свако од вас жели хармонију и радије ће попустити него да се свађа око свакаквих ситница. Ваша компатибилност зависи од тога колико сте обоје свјесни ове чињенице.

ШКОРПИЈА - ШКОРПИЈА

Иако за двије Шкорпије важи да могу остварити јако добру комуникацију и дубоку повезаност, у ситуацијама када дође до већих свађа и неслагања љубавни пар може постати склонији окретању једно против дугога умјесто да настоји да смири ситуацију и да комуницира на миран и сталожен начин.

СТРЕЛАЦ - СТРЕЛАЦ

Тешко је да ће два Стрелца остварити стабилну везу, једноставно зато што обоје воле да се такмиче, и имају страх да онај други не почне да му ограничава слободу. Срећом, обоје су искрени једно према другом, што може ублажити природну неспојивост.

ЈАРАЦ - ЈАРАЦ

Веза између два Јарца може дуго да траје, јер су обоје свесни да је оном другом потребан живот и ван везе, преноси Цcafe.ba. Будући да поштују партнерово вријеме и његов рад, два Јарца су у стању да полако учврсте дубоку везу у којој дијеле заједничке вредности.

ВОДОЛИЈА - ВОДОЛИЈА

Иако могу бити одлични пријатељи, који охрабрују једно друго да га воде унутрашњи пориви, управо то може бити сметња у емоционалној вези.

РИБЕ - РИБЕ

На први поглед могу изгледати као складан пар. Планирају заједно своје снове, али их не остварују и то постаје камен спотицања. Важно им је да не жртвују своју личност до тачке када постају огорчени или инертни.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана