Идеална вјенчања хороскопских знакова

index.hr
Идеална вјенчања хороскопских знакова

Љубитељи астрологије вјерују да је све записано у звијездама.

Зато не чуди што се вјерује и да ваш хороскопски знак може открити како би требало изгледати ваше идеално вјенчање.

Ован

Жена рођена у овом знаку жели тог дана да изгледа и да се понаша попут праве принцезе па зато најрадије одабрала посебну локацију и трудила се да њено вјенчање наликује оном из бајке.

Обиље цвијећа и декорација, упечатљива вјенчаница и срцепарајући говори - све то можете очекивати на нејном вјенчању.

Бик

Када би требало да одаберу одабрати хоће ли на своје вјенчање позвати пријатеље или родбину, припадници овог знака би увијек позвали родбину. Чак и ако иначе нису с њима блиски.

Наиме, за њих је брак светиња и када су вјенчања у питању, поштују само традицију. Њихово вјенчање вјероватно неће бити запамћено као незаборавна журка, али обиљежиће га романтика.

Близанци

Близанци су често они који се на брак одлучују преко ноћи и упркос недостатку времена за помну организацију, њихово вјенчање памтићете као једно од најзабавнијих. Плес до зоре једино је што је њима потребно за срећу.

Рак

Највећи емотивци међу хороскопским знаковима потрудиће се да њихово вјенчање буде посебно романтично, а неће се бунити ни ако га обуљежи велика количина суза радосница.

Лав

У маниру холивудских звијезда лавови ће радо и посљедњи новчић дати за припремање прославе о којој ће се још дуго причати. Њима је луксуз друго име па се немојте изненадити ако одаберу најразвиканије (и најскупље) мјесто у граду за прославу свог вјенчања.

Дјевица

Дјевице воле да држе све под контролом па за њих организатори вјенчања не долазе у обзир. Ипак, то не значи да све неће бити беспријекорно. Теже једноставности, али не одмичу се далеко од традиције. У дубини душе, ипак, маштају о прослави на плажи, што вам вјероватно никада неће признати.

Вага

Организација њиховог вјенчања трајаће бесконачно дуго, а немојте се изненадити ако се млада неколико пута предомисли око вјенчанице или боје цвијећа. Све то ће резултирати савршеним даном којег ће се и они и званице радо присјећати.

Шкорпија

Немојте се изненадити ако припадници овог знака побјегну негдје далеко како би у максималној приватности обавили вјенчање. Они не воле наметнута правила, строге церемоније ни дружење с људима који им нису претјерано драги.

Стријелац

Стријелци су још један од знакова који не пати за гламурозном прославом на којој ће се појавити неколико стотина званица. Рођени су авантуристи па увијек бирају нешто другачије и невиђено. Ако се и одлуче да организују прославу, на њу ће бити позван само ужи круг људи, а немојте се изненадити ни ако је организују на некаквом “забаченом” мјесту.

Јарац

Припадници овог знака помно прате догађања у свијету трендова па ће и прије вјеридбе имати јасну визију свог вјенчања. Иако ће пазити на буџет, на један од њихових најважнијих дана у животу ничег неће недостајати и неће изгледати нимало скромно.

Водолија

Водолије не желе да буду робови правила, а њихово вјенчање ће бити једно од најопуштенијих на којима ћете присуствовати. Младожења би се врло лако могао појавити у фармеркама и откаченој кошуљи, а ако је млада рођена у овом знаку, никоме неће бити чудно ако и она одабере исту комбинацију.

Рибе

Оне маштају о филмском вјенчању, али их у реализацији најчешће саботира њихов буџет. Ипак, све ће учинити да се што више приближе невјероватно романтичном венчању на којем ће њихове емоције бити у првом плану, пише index.hr.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана