Идеалан поклон за Дан заљубљених према хороскопу

Г.С.
Идеалан поклон за Дан заљубљених према хороскопу

Дан заљубљених је познат као значајно културно, религиозно и комерцијално славље романтике и романтичне љубави у многим деловима света

Различите културе су развиле сопствене традиције овог фестивала. У неким дијеловима свијета, Дан заљубљених посматра се као дан изражавања љубави између чланова породице и пријатеља, а не само између романтичних парова.

Уколико и ви желите да искажете пажњу свом партнеру, ево приједлога у зависности од тога који је хороскопски знак у питању.

Ован

Ован је познат по томе што је изузетно свестран. Поклоните партнеру привјезак у облику апстрактног, интерпретацију хороскопског знака овог Дана заљубљених. Добро ће ићи уз авантуре које је, вјероватно, испланирао за овај дан.

Бик

Сваки знак зодијака има низ драгуља и кристала који би се могли сматрати срећнима или их одређује владајућа планета. Овај Дан заљубљених поклоните свом Бику полудраги камен Жад. Овај поклон ће помоћи Биковима у проналажењу равнотеже у хаосу.

Близанци

Близанци су једни од најлукавијих и креативнијих у зодијаку, А воле да раде рукама. Поклон овог звјезданог знака повезујемо са лијепим додатком декора куће. Такође, “Уради сам” поклон био би идеалан!

Рак

Ракови се чврсто држе онога што воле. Учините Ваше Ракове срећнима и поклоните им сет тањира ручно осликаних акварелом.

Лав

Лавови су одани и предани пријатељи, али воле и мало сјаја и гламура. На овај Дан заљубљених поклоните Лаву привезак зодијака, заједно са блиставим цирконима или парфем са моћним мирисом.

Дјевица

Дјевице су познате као перфекционисти, што је титула у којој уживају. Помозите им да се организују за овај Дан заљубљених, уз шармантне мини свеске и оловку са кристалима.

Вага

Супер шик минђуше, наруквица или кожни додатак можда су најбоља интерпретација овог знака. Будите сигурни да ће им служити годинама.

Шкорпија

Аметист је талисмански камен знака Шкорпија. Познат и као природно средство за ублажавање стреса, високе вибрације доносе заштиту, бистрину ума и духовни раст. Зато своје Шкорпије обрадујте накитом од овог полудрагог камена.

Стрелац

Радознали и стални путници, Стрелци имају јединствен осјећај за себе и јединствен осјећај онога што воле да носе. Дио одјеће од природног финог материјала било би идеалан поклон за њих.

Јарац

Јарци су познати по томе што имају најбољу радну етику од свих знакова зодијака. Поклоните Јарцу комад намјештаја за канцеларију или торбу за лаптоп, али немојте да се изненадите ако су то већ себи купили.

Водолија

Водолије су вољене због своје великодушности. Зато, на Дан заљубљених, будите великодушни према Водолији у свом животу. Огрлица или привјезак служиће им годинама.

Рибе

Рибе су најскромније од свих хороскопских знакова. Лако се обрадују - спремите им само неку пјесму или лијепу слику. Романтична вечера је такође добар избор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана