Идеалан хоби за изолацију за сваки знак хороскопа

ГС
Идеалан хоби за изолацију за сваки знак хороскопа

Не знате шта да радите у кући, ништа вас не испуњава?

Постоје неки приједлози за идеалан изолацијски хоби за сваки хороскопски знак.

Ован - научите нов рецепт
Овнови су динамични и креативни, а уз то су обично и прави гурмани. Спојите ли све то у једно - кување звучи као идеална занимација за вас, а право је време да усавршите своје кулинарске способности испробавањем нових рецепата и кухиња. Срећни ће бити и ваши укућани.

Бик - вежбајте
Иако им прија да буду код куће више него осталим знаковима хороскопа, Бикови воле један дио дана да проведу активно прије него што се склоне у своје уточиште. А ако је изолација пореметила ваш дневни ритам, вријеме је за повратак старим навикама. Умјесто да с кесом чипса у руци плачете за затвореном теретаном, пронађите видеа с вјежбама на Јутјубу и покрените се.

Близанци - прочитајте књигу (или више њих)
Природно знатижељним Близанцима код куће је посебно досадно, па је за њих идеалан бег од стварности нека добра књига. Чак и ако нисте књишки мољци, пружите шансу овој идеји и могли бисте да се изненадите колико ће вас то учинити срећнијима.

Рак - преуредите просторије у дому
Иако су по природи јако креативни, Ракови обично немају времена за остваривање својих идеја које се обично тичу уређења дома. Сада за то времена имате на претек и право је вријеме да остварите своје замисли. Преуредите једну просторију или барем кутак у дому, а осим што ћете себи скратити време у изолацији, бићете поносни на своја дела.

Лав - покрените блог
Или, ако сте склонији снимању видеа - влог. У сваком случају, потребан вам је неки издувни вентил кроз који ћете моћи да искажете своје ставове и мишљења другима, сада када око вас нема окупљене гомиле. Бонус је и што овако можете да постанете славни, а сви знамо да Лавови обожавају да буду у центру пажње.

Дјевица - научите нов језик
Практичне и организоване Дјевице никако не воле да троше вријеме не радећи ништа. Зато је за вас идеалан хоби у изолацији - учење, а нов језик ће вам сигурно добро послужити у животу и можете да га додате у своју биографију.

Вага - научите да шијете
Ваге обожавају лијепе ствари, а посебно лијепу гардеробу. Проблем је у томе што често замисле нешто што не могу да нађу у радњи или се заљубе у неки злата вриједан дизајнерски комад који не могу себи да приуште. Зато је идеалан изолацијски хоби за Ваге шивење. Осим што бисте у томе могли да будете јако добри, јер сте обично вешти с рукама, када научите да шијете, моћи ћете сами да сашијете креације о којима сте маштали.

Шкорпија - посадите башту
Шкорпијама је јако тешко да буду затворене у четири зида и стално траже изговоре да изађу из куће. А савршен и дуготрајан изговор је садња баште. Ако ипак нисте те среће да имате двориште, можете и на балкону (па чак и унутар стана) да посадите цвеће или зачинско биље око којег ћете требати да се бринете и што ће вас окупирати док се све ово не заврши.

Стрелац - гледајте документарце
Стрелчеви су увек жељни нових авантура, а посебно су им драга путовања у непознато. С обзиром на то да је то тренутно неоствариво, утешиће вас документарци о занимљивим локацијама на свијету, а сигурно ће вас забавити и блогови о путовањима.

Јарац - водите дневник
Одувијек сте сањали о томе да напишете књигу? Сада вам сигурно не недостаје инспирације, а за почетак можете писати дневник који ће вам, чак и ако га никад не претворите у књигу, помоћи да барем мало растеретите свој мозак од бујице мисли.

Водолија - сређујте се
Водолије воле да изгледају лепо, а ако иначе немате времена за прављење фризура и експериментисање са шминком, право је време да испробате све што сте хтјели. Успут ћете и да усавршите своје фризерске и шминкерске вештине па ћете се убудуће лакше и брже спремити онако како сте хтели.

Рибе - свирајте
Рођени у знаку Рибе уживају у музици више од осталих и често су надарени за њу, у смислу да свирају барем један инструмент. Ако још нисте открили тај свој скривени талент, право је време да га пронађете.

(Б92)

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана