Хороскопски знакови који уопште немају смисла за хумор

Г.С.
Хороскопски знакови који уопште немају смисла за хумор

Не рађамо се сви са добрим смислом за хумор, штавише пуно људи уопште нема смисла за хумор, иако мисле да га имају.

Ако се вјерује астрологији, смисао за хумор увелико зависи и од хороскопског знака у ком је особа рођена, а шест знакова издваја се међу онима чије шале једноставно ни не могу да се назову шалама.

Ево који су то знакови.

Рак

Рак све схвата превише озбиљно и поставља се превише зрело у свакој ситуацији. Живот понекад захтијева озбиљност, али ако не можете да се насмијети, барем понекад, живот ће вам бити тотална досада и сви ће да вас сматрају тоталном досадом.

Шкорпија

Шкорпија ће ту и тамо покушати да баци неку шалу, али ту шалу скоро нико неће разуијети јер се са Шкорпијама никад не зна шта заправо мисле. Да ли су озбиљни или не? Њихове шале често звуче као увреде и могу да повреде друге.

Стрелац

Стрелци ће се шалити како би привукли пажњу, али неће два пута размислити прије него што нешто изговоре. Као и у случају Шкорпије, њихови покушаји смисла за хумор често звуче као нешто сасвим друго.

Јарац

Јарчеви су хладни баш као и мјесец у којем су рођени, а то вриједи и за њихов смисао за хумор. Не воле да се превише забављају, тако да, чак и кад се нашале, људи мисле да су озбиљни.

Дјевица

Дјевице су превише фокусиране на друге аспекте живота да би их занимао смисао за хумор. До тога им једноставно није стало. Не схватају шале нити воле да их збијају. Једноставно то није за њих.

Ован

Овнови су јако тврдоглави и јако често не знају да приме шалу, поготово на свој рачун. Све схватају превише озбиљно и тешко да ћете од њих чути да се смију туђим шалама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана