Хороскопски знакови који су најгори пријатељи

Г.С.
Хороскопски знакови који су најгори пријатељи

Пријатељство је врло важна ставка у животу скоро сваког човјека, али неки људи једноставно не знају како да буду добри пријатељи.

Ако се вјерује астрологији, на то може да утиче и хороскопски знак у ком је особа рођена.

Према писању “PinkVillea”, шест хороскопских знакова истичу се као они који чине најгоре пријатеље, а зашто је то тако провјерите у наставку.

Близанци

Близанцима је пријатељство важно, али могу да буду јако сумњичави и све да доживљавају негативно једном када се вежу за неког. Тешко им је да развију повjерење, а ретко кад ће нешто да учине за некога.

Водолија

Водолије су врло себични и спремни су да пријатеља “баце под аутобус” како би заштитили себе. Могу да буду изразито хладни, што укључује исмвијaње и игнорисање блиске особе, а да уопште не осјете грижу савијести.

Вага

Ваге поштују само себе. Ништа не знају да држе за себе и само је питање времена када ће да вас издају. Њима је пријатељство занимљиво, али не и свето.

Стрелац

Стрелци понекад и сами упозоре људе око себе да не смију да се ослоне на њих, али многи то упозорење често игноришу. Међутим, убрзо се покаже да је требало да их послушају. Стрелци се неће да дођу на вашу забави нити ће вам се понудити као раме за плакање када вам је потребно.

Рак

Јако је тешко носити се са Раковима јер, иако се у почетку чини да су дружељубиви и приступачни, заправо су лабилни и не знају да чувају тајне. Нису добар избор ако тражите дугогодишњег пријатеља.

Дјевица

Проблем са Девицама није тај што су лоши пријатељи, него што пријатељство са њима након дужег времена постане нестабилно. Дјевице су импулсивне и окончавају пријатељства лако и без гриже савијести.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана