Хороскопски знакови који не подносе везе на једну ноћ: Никада неће бити са неким из пожуде, увијек имају озбиљне намјере

ГС
Foto: Илустрација

Астрологија открива хороскопске знаке који не воле краткотрајне афере и који увијек траже озбиљну везу.

ОВАН

Познато је да Овнови воле да се повежу са неким са ким виде своју будућност. Ови људи су изузетно лојални и када се једном повежу са неким, могу да ураде све и свашта за њих. Људи рођени у знаку Овна пружају разумијевање и подршку и зато желе само једну особу поред себе. Вјерују да нема љепшег осјећаја од љубави и када једном осјете ову емоцију, љубав је њихов посебан свијет, пише Мондо.

ВАГА

Ваге су  љубавници који вјерују у озбиљне везе. Ваге желе да пронађу сродну душу и из тог разлога се повезују на дубљем нивоу када је љубав у питању. Оне до краја живота могу да буду вјерне једној особи. Они који су рођени у знаку Ваге су људи од највећег повјерења и могу да предузму било који корак у жељи да остваре свој циљ у љубави.

ШКОРПИЈА

Шкорпије су непоколебљиви љубавници! Никада не журе у везу и одвоје довољно времена да упознају потенцијалног партнера. Желе једну љубав за читав живот и строго воде рачуна о емоционалним потребама и осјећањима свог партнера. Повјерење и лојалност су нешто што им је најважније од свега, а издају тешко праштају. Шкорпија себе и свог партнера посматра као једно, тим који побјеђује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана