Хороскопски знакови који криве партнере за све лоше у животу

GS
Foto: Freepik

У брак се мора уложити једнаки напор с обје стране. Међутим, постоје тренуци када се један или оба партнера суочавају с неуспјехом - тада могу или прихватити неуспјех или окривити некога.

Погледајте који то знакови Зодијака криве своје партнере за неуспјехе у животу. 

Ован

Као партнери, Овнови понекад имају проблема да буду истински заљубљени у свог супружника јер се боре сами са собом. Муче се с прихваћањем и вољењем себе. То је један од разлога зашто проналазе грешке у свом партнеру и склони су за мале ствари које иду по злу окривљавати партнера. То може дугорочно уништити брак.

Бик

Иако је Бик обично врло поштен, тешко им је прихватити неуспјех па често пребацују кривњу са себе. Како би се осјећали мање кривима, све сваљују на свог партнера - то је врста емоционалне манипулације и може мучити супружника, преноси Пинквилла.

Водолија

Неке Водолије су нарциси, склони су кривити све људе око себе умјесто прихватити властиту руку као кључни разлог неуспјеха неког подувата. У таквим случајевима њихов супружник постаје колатерална штета јер се случајно нашао у близини као појединац који пружа подршку, а коју Водолије могу лако негативно искористити кад ствари крену по злу, преноси 24сата.

Стријелац

Много пута је проблем што Стријелац није сретан у браку. Стога су склони за сваки мали неуспјех кривити супружника јер желе прекинути везу, али немају храбрости завршити ју. Такође, врло често се поигравају са својим супружником, што брак чини правим паклом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана