Хороскопски знакови које у јулу чека пакао: Развод, раскид и самоћа обиљежиће њихове животе у наредних 30 дана

Zenablic
Foto: Ilustracija

За неколко дана улазимо у други љетни мјесец, а он са собом доноси нове изазове за хороскопске знакове. Поједине представнике чека турбулентан период на љубавном плану. Ево шта предвиђа хороскоп, који знаци неће имати среће у љубави:

Лав
Они који су у браку могли би да имају велике неспоразуме с партнерима. Ако много радите и мало времена проводите код куће, морате разумијети партнера што вам то замјера. Вријеме је да направите приоритете. Ако желите да спасите брак, неопходно је да му се више посветите.

Уколико сте сами, немојте по сваку цијену јурити потенцијалног партнера. Посветите се себи, својим потребама, жељама, радите на свом самопоуздању. Љубав ће се десити када за то дође вријеме.

Вага
Представници знака који нису у вези биће у дилеми. Да ли да одустану од потраге за сродном душом или да наставе да одлазе на исцрпљујуће љубавне састанке, надајући се да ће тог пута бити онај прави. Астролози вам не савјетују да предуго оклевате, јер тако ризикујете да испустите добре шансе.

Рибе

За Рибе које су у браку, јул ће бити тежак период, јер ће се у то вријеме стари сукоби распламсати са новом снагом. Требало би да покажете максималну толеранцију и да не изазивате беспотребне свађе с партнером. Покушајте да га разумијете, да схватите шта му смета. Можда стварно нисте у праву и треба да мало порадите на свом понашању.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана