Хороскопски знаци којима интимност није на првом мјесту

Агенције
Хороскопски знаци којима интимност није на првом мјесту

Да ли ћете уживати у кревету сваки дан или не, као и колико су вам “оне ствари” битне у животу открива ваш хороскопски знак.

Да ли сте луди за врелим игрицама у кревету или не открива ваш хороскопски знак, а Your Tango је направио кратку листу оних који нису заинтересовани за интимност као и остали.

Водолије

Оне воле да алудирају на сексуалност и ствари везане за интимност, али не зато што им је то примарно на памети. Уживају у сексу, али имају мало жење за истим. Познати су по томе што могу дуго да издрже без авантура и да буду скроз ок. Када се коначно нађу у кревету са неким, та енергија онда просто исијава из њих.

Рибе

Уживају у сексу, али то није оно што их води кроз живот. Током интимног односа, они се понекад изгубе у својим мислима. Њихова бујна машта може да учини и права чуда у спаваћој соби, само ако се препусте. Они енергију коју други троше на интимне односе преусмјеравају на креативност.

Близанци

Могу да вас учине да се постидите својим „прљавим ријечима”, али када дође до тога да се десе неке праве ствари – често се деси да се све заврши на ријечима. Једино добро код њих је то што желе да пробају неке нове ствари и не одбијају неке „чудне” захтјеве када дође до секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана