Хороскопски "зликовци": Шта мислите, ко је на врху љествице?

ГС
Хороскопски "зликовци": Шта мислите, ко је на врху љествице?

Свако има злу црту у себи, али код неких закова је она ипак израженија и наглашенија. Ко су хороскопски зликовци?

12 хороскопских знакова поређаних од највећег до најмањег "зла":

1) Шкорпија - најопакији хороскопски знак

Без превише неизвјесности, пехар за најзлобнији хороскопски знак одлази у руке Шкорпије! Личност Шкорпија пуна је замршених слојева, а ипак су особине које најсјајније блистају њихова лукавост и препреденост. Послушајте наш савет и немојте им се замерити.

2) Лав - главни сплеткарош

Сасвим је природно да знак који воли пажњу има злонамеран ум. Лав воли да буде звијезда и учиниће све да остане у средишту пажње! Лав је хороскопски знак који ће највјероватније постати познат и није спреман ништа препустити шанси. Ко му се нађе на путу остварења његових циљева, он га само прегази.

3) Дјевица - зли геније

Дјевица је један од најинтелигентнијих хороскопских знакова, иако често користе мозак да би смишљали зле планове. Дјевица се на површини може понашати слатко и невино, али испод свега тога вероватно смишљају мноштво лукавих планова.

4) Ован - чувајте се његове освете

Као један од три знака ватре, личност Овна је природно агресивна и никада неће допустити да се нешто догоди против његове воље. Ован је дефинитивно експлозиван, али овај хороскопски знак ужива и у планирању освете непријатељима.

5) Бик - незаустављив у питању зла

Сви знају да је Бик један од најтврдокорнијих хороскопских знакова, али јесте ли и ви знали колико су зли? Бик није хороскопски знак који лако прелази преко ичега и заиста има проблема са опраштањем и кретањем даље.

6) Јарац - воли сплетке и интриге

Јарац је познат по хладном и прорачунатом карактеру што га чини правом силом. Јарац је паметан знак и увијек паметно бира битке; њихов интелект значи да могу да надмудре апсолутно свакога.

 

7) Водолија - има зле тренутке

Личност Водолије прилично је опуштена и слободоумна док се не осете заробљено у неугодним ситуацијама. Кад год се Водолија осећа нападнутим, његова зла страна се појављује и наступи пакао, упркос томе што су прилично позитиван хороскопски знак.

8) Близанци - зли су случајно

Као један од најпричљивијих хороскопских знакова, Близанци искрено воле да буду окружени другим људима и не би ни сањали да смишљају зле планове и нападе, јер се напросто концентришу на позитиву. Близанцима треба више мира и љубави него било шта друго.

9) Рак - превише добар

Као један од најосетљивијих хороскопских знакова, не треба чудити да Рак није међу "злим знаковима". Рак је љубавник, а не борац и првом приликом се окреће од сукоба и драме. Зао може постати само ако "пукне" након дуготрајног трпљења.

10) Стријелац - борац против зла

Кад бисмо морали да именујемо најбезбрижнији и срећнији хороскопски знак, предложили бисмо Стријелца. Као најдуховитији хороскопски знак, Стријелац је презаузет збијајући шале да би се концентрирао на свјетску доминацију и друге зле ствари.

11) Рибе - мрзе лоше вибрације

Рибе немају зли атом у свом телу и покушавају да избегну негативност кад год је то могуће. Рибе су један од најдражих хороскопских знакова и без обзира на то колико их пута повреде, никад неће реаговати негативно.

12) Вага - најплеменитији знак

Вага је један од три хороскопска знака која су превише "добра", што значи да су безнадежни кад је зло у питању. Опраштају невиђено брзо, треба им дуго да се наљуте, увијек сагледавају добру снагу неког и дају оправдање за његове зле поступке, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана