Хороскоп за понедељак, 18. октобар: бикови треба да прихвате понуду, а ован иде на краћи пут

ГС
Foto: Илустрација

Дневни хороскоп близанцима савјетује да искористе ситуацију и ствари сагледају реално.

Ован

Данашњи хороскоп указује да имате прилику да отпутујете, али не далеко од мјеста где живите. Низ разговора у којима ћете ви водити главну ријеч завршите се тако што ћете успешно завршити важан посао који ће вам у перспективи битно побољшати финансије. 

Бик

Пуни сте себе и потпуно сте свесни којим путем треба да иде ваш професионални развој. Не колебајте се, прихватите сваку понуду у овом тренутку иако није на први поглед примамљива. Останите у игри јер је у питању исплатив посао.

Близанци

Пред вама је један напет период, наговјештаји тога стижу током дана. Вијести које добијате нису пријатне, али, ако се измакнете и реално сагледате комплетну слику, увидјећете да је у питању ријетка прилика коју морате да искористите. 

Рак

Чини се као да су сви подлегли атмосфери која је за ваш појам превише нездрава. Интензивно смишљате начине како да се ријешите свих обавеза и неко вријеме проведете изоловани од свих дешавања. Будите стрпљиви и не размишљајте о повлачењу, охрабрује данашњи хороскоп.

Лав

Амбициозни сте и на путу да остварите велике планове. Ипак, заборављате да сви успеси стижу тек онда када је право време за то. За вас, овај период није кључан, па се у складу са тим и понашајте. Ако планирате пут, размислите о одлагању.

Дјевица

Вашим проблемима се назире крај. То мало жара који је остао у вама након периода који је иза вас, биће довољно да се поново покренете. Искористите данашњи предах, темељно припремите терен за период који је пред вама.

Вага

У атмосфери општег хаоса, ваша рационалност је на нивоу, прецизно правите разлику између битног и небитног, али, други људи то не могу да прате. То вас излуђује, ако не нађете начин да избаците вишак тензије, она ће избити тамо где је најмање очекујете. 

Шкорпија

До вас стижу позитивне вести везане за посао. Није необично да данас размишљате о томе иако је дан савршен за необавезан провод. Ништа чудно јер глас стиже од пријатеља с којим сте и пословно повезани. Данашњи хороскоп саветује да искористите ту привилегију. 

Стрелац

Нисте у форми, а посла имате преко сваке мјере. Нисте способни да одговорите на све обавезе што може изазвати потпуни пад енергије и колапс. Прерасподијелите своје капацитете и одложите све што може да сачека повољнији тренутак.

Јарац

Указаће вам се шанса за активности које вас могу навести на идеју о покретању приватног посла. Затегнути односи са шефовима и лоша атмосфера изњедриће екипу људи са којом можете планирати самостални бизнис.

Водолија

Измишљате разлоге за своје незадовољство. Можда су ваши планови били преамбициозни па део успеха који је остварен не доживљавате као нешто позитивно. Ако нисте добили све, за вас је то као да нисте добили ништа. Не претерујте.

Рибе

Прихватате нове пословне обавезе које до сада нисте имали прилике да обављате. Имате прилику да сарађујете са људима којима је је ваш начин рада можда превише конзервативан. Ако истрајете у својим намерама следи вам награда за уложени труд

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана