Хороскоп за период од 20. маја до 21. јуна: Три знака купаће се у злату, а ево коме срећа окреће леђа

ГС
Хороскоп за период од 20. маја до 21. јуна: Три знака купаће се у злату, а ево коме срећа окреће леђа

Сунце 20. маја напушта спорог и практичног Бика и улази у живахне, друштвене и причљиве Близанце, гдjе ће остати све до 21. јуна. Када је владавина Близанаца у пуном јеку, нема мјеста за досаду. То је вријеме дружења, нових искустава и повезивања с другима.

Владар Близанаца је Меркур, планета комуникације, транспорта и технологије. У астрологији је Меркур познат као планета гласника јер потиче способност прикупљања вијести, чињеница, података и размене онога што сте сазнали. Владавина Близанаца стога је вријеме интензивне комуникације. Ум је активан, радознао, жељан новости и трачева који се тада шире рекордном брзином.

Звијезде ће бити наклоњене Биковима и Раковима, али не и Вагама. Бићете опуштени, радознали и безбрижни, али често и нестрпљиви и нефокусирани. Будући да су Близанци променљив знак, ојачаће ваша склоност неодлучности и непостојаности. Ваши планови и одлуке вероватно неће бити коначни. Током разговора скакаћете с једне теме на другу. Ум ће вам радити сто на сат, па ће бити много тога што желите да кажете и поделите с другима.

Проводићете пуно времена с пријатељима, браћом и сестрама. Размењиваћете информације, похађати друштвене догађаје, стицати нова познанства и путовати на кратке удаљености. Нагласак ће бити на интелектуалном раду и активностима на друштвеним мрежама. Погодно је доба за све који се баве послом везаним за медије, нове технологије, путовања и продају.
Ове године владавина Близанаца биће посебно значајна јер ће се у том знаку 25. маја наћи и Јупитер, планета обиља и богатства. Ваздушни знаци Близанци, Ваге и Водолије највише ће просперирати на пословном и интимном плану. Лавови и Овнови биће такође задовољни развојем ситуације, док ће Дјевице, Стријелчеви и Рибе осећати нервозу и немир, подстакнути непредвиђеним збивањима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана