Хороскоп за јесен 2023: Ови хороскопски знаци заборавиће све бивше љубави и окренути се новој причи

GS
Foto: Freepik

Септембар полако троши своје посљедње дане, а јесен је већ почела. Ево шта звијезде кажу, шта је то што вас чека ове јесени када је у питању љубав, али и новац.

Ован

Пун Мјесец 29. септембра у вашем знаку натјераће вас да донесете одлуку о свом друштвеном статусу. Бићете у центру пажње јер ћете донијети важну одлуку. То може да се односи на ваш лични живот или планове за промјену посла, пише Атма.хр.

Дана 14. октобра, помрачење Сунца и млад Мјесец у Ваги у вашем сектору партнера донеће вам познанство, нову љубав или ћете да се одлучите на венчање или развод. Вјероватно је и потписивање новог уговора о раду.

Помрачење Мјесеца 28. октобра и пун Мјесец у Бику у вашем финансијском сектору довешће вас до важне новчане одлуке. Новац можете да потрошите на здравље или уложите у радни пројекат.

Млади Мјесец у Шкорпији 13. новембра донијеће вам нови кредит, хипотеку, износ пореза или велики капитал (наследство). Такође, можете да започнете реновирање. Слободним Овновима млад Мјесец може донијети новог партнера.

Бик

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донијеће вам тајно решење или откривање неке тајне која је од вас била скривена. Можете да одете и на дуго путовање.

А онда 14. октобра помрачење Сунца и млади Мјесец у Ваги у вашем сектору посла донијеће вам нови тим или колегу. Можете да запослите некога. Такође, започећете нови период развоја здравља, можда ћете пожељети да побољшате своје животне услове.

Помрачење Мјесеца 28. октобра и пун Мјесец у Бику у вашем знаку ставиће вас у центар пажње. Донећете одлуку о разводу, вјенчању. Такође, можете да очекујете трудноћу.

Млад Мјесец у Шкорпији 13. новембра донијеће вам нову љубав, партнерство или ће вам на послу понудити продужење уговора о раду.

Близанци

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донијеће вам нове групе пријатеља и истомишљеника. То може бити спортски клуб по интересовању, или курсеви тренирања или обука у подручју предузетништва.

Такође, можете да се спријатељите с новом паметном особом или ће вам пријатељ понудити посао па ћете кренути напред наредних годину и по дана.

Онда 14. октобра помрачење Сунца и млади Мјесец у Ваги у вашем сектору љубави могу донети нову везу, романтичне сусрете и дејтове. Такође, нови период може започети код ваше деце или ћете сазнати за трудноћу.

Дјелимично помрачење и пун Мјесец у Бику 28. октобра у вашем сектору тајни могу да истакну неку тајну, нешто ће постати јасно. Можете да изађете изу нечега што вам је сметало. На пример, из неке компликоване везе.

Затим 13. новембра млад Месец у Шкорпији донеће вам нови посао или ћете имати нови циклус у послу. Ваша дневна рутина може да се промени или можете започети нови циклус здравствених прегледа.

Рак

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донеће вам нову причу када је реч о каријери. Можете да пређете на ново радно место или добијете новог шефа. Такође, сами можете изненада да промените професију.

Помрачење Сунца 14. октобра и млади Месец у Ваги у вашем сектору некретнина могу да вас наведу да купите нови дом или започнете реновирање. Ваши родитељи могу да вам саопште вест, посебно ваша мајка.

Дјелимично помрачење и пун Месец у Бику 28. октобра у вашем сектору пријатеља могу заувек да прекину везу с једним од ваших пријатеља. Можете радикално да променити околину. Такође, можете да преиспитате своје финансијске амбиције, неки ваши циљеви за вас више неће бити релевантни због промjене животне парадигме.

Млад Мjесец у Шкорпији 13. новембра доноси вам љубав, неки важан нови период у романтичној вези. Такође, определићете се за нови хоби, можда отићи на курс. Могућа трудноћа. Или ће ваше дете имати велики нови догађај у животу.

Лав

Пун Мjесец у Овну 29. септембра донеће вам нову обуку, учитеља или неку врсту прекоокеанског путовања. Такође, можете почети да говорите у јавности, а од вас се може тражити да напишете блог, чланак или чак књигу.

Помрачење Сунца 14. октобра и млади Месец у Ваги у вашем сектору заједнице и пријатеља могу да вам доведу нове људе у ваш живот. Делом ће то бити људи с којима сте се већ познавали или били у вези. На пример, с њима ћете ићи на тренинг или ћете радити неки нови пројекат с истим тимом.

Дjeлимично помрачење и пун Мjесец у Бику 28. октобра у вашем сектору посла могу завршити ваш рад на одређеном мjесту. Можда одлучите да одустанете. Или разговарајте са својим шефом и он ће вам понудити унапређење.

Млад Мjесец у Шкорпији 13. новембра донеће вам ново путовање у иностранству. Или ћете отићи у бању. Такође, можете почети са терапијама код психолога или одете код астролога.

Дјевица

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донеће вам одлуку везану уз велику количину новца. На пример, можете постати власник великог капитала или да сами одлучите да негде уложите средства. Можда ћете ићи и на операцију.

Помрачење Сунца и млади Месец у Ваги 14. октобра у вашем финансијском сектору могу да вам донесу нову зараду, то може бити на интернету или преко додатног извора прихода. Или можете да почнете са исплаћивањем ​​нове плате. Такође, започећете раздобље развоја самопоштовања – схватићете да морате себе да ставите на прво место.

Дјелимично помрачење и пун Месец у Бику 28. октобра у вашем знаку учења и путовања могли би да донесу путовање или образовање. Можда имате важну особу у свом животу, учитеља, гуруа. Помоћи ће вам да проширите свој поглед на свет. Владар помрачења је у знаку Девице, што значи да у овој помрачењу можете јавно да говорите. Доћи ће тренутак ваше популарности.

Млад Мјесец у Шкорпији 13. новембра донеће вам нови циклус путовања. Имаћете нову руту, која може бити повезана с новим хобијем, спортом или учењем. Можда желите да купите и ауто.

Вага

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донеће вам одлуку везану уз ваш лични живот – можете да се разведете, венчате, упознате новог кармичког партнера. Или ће вам партнер рећи важну одлуку која ће вам потпуно променити живот.

Помрачење Сунца 14. октобра и млади Месец у Ваги у вашем знаку донеће вам тренутак популарности, славе или ћете можда морати да се подвргнете озбиљном лекарском прегледу. Такође, можете одлучити да промените свој имиџ, презиме или чак име.

Делимично помрачење и пун Месец у Бику 28. октобра у вашем главном финансијском сектору могу да вам донесу велику суму новца, одлуку о капиталном улагању. То може бити и операција на телу.

Млад Месец у Шкорпиону 13. новембра  донеће вам нови финансијски циклус. Бићете другачије плаћени. Или ће се износ ваших финансија променити.

Шкорпија

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донеће вам пословну послу. Можете размислити о давању отказа или може да вам се понуди нова позиција. Такође, догађај може утицати на вашу фирму у глобалу– у њој ће се догодити значајне промене.

Помрачење Сунца 14. октобра и млади Месец у Ваги у вашем знаку донеће вам тренутак популарности, славе или ћете можда морати да се подвргнете озбиљном лекарском прегледу. Такође, можете одлучити да промените свој имиџ, презиме или чак име.

Дјелимично помрачење и пун Месец у Бику 28. октобра у вашем главном финансијском сектору могу да вам донесу велику суму новца, одлуку о капиталном улагању. То може бити и операција на телу.

Млад Мјесец у Шкорпиону 13. новембра  донеће вам нови финансијски циклус. Бићете другачије плаћени. Или ће се износ ваших финансија променити.


Стријелац

Пун Мјесец у Овну 29. септембра донеће вам нову романсу, љубав, страст. Такође, можете очекивати трудноћу. Осим тога, коначно ћете одлучити да покренете сопствени бизнис или да се бавиеи неким хобијем (или чак почнете чешће да идете у теретану).

Јарац

Пун Мjесец у Овну 29. септембра донеће вам одлуку везану за куповину некретнине. Такође, можете прославити усељење или ће ваша кућа коначно бити продата.

Помрачење Сунца и млади Месец у Ваги 14. октобра у вашем сектору каријере могу започети нови период у вашој професији. Можда ћете добити нову титулу, статус или позицију. Или ћете имати новог шефа.

Помрачење Месеца и пун Месец у Бику 28. октобра у вашем сектору личног пројекта могу донети почетак посла. Такође, можете да се заљубите и с том особом ћете донети важну одлуку (нпр. о селидби или путовању). Такође, ваше дете може имати важан догађај (школовање, венчање итд.).

Млад Месец у Шкорпији 13. новембра донеће вам нову екипу, групу људи с којима ћете радити. Такође, можете добити нову идеју везану зс ваш професионални развој.

Водолија

Пун Месец у Овну 29. септембра донеће вам нову вештину коју ћете усавршавати следећих годину и по дана. Рецимо, то може бити вожња, можете да учите за тренера, започнете неку обуку из подручја предузетништва. Такође, можете добити новог рођака, на пример сестрића.

Помрачење Сунца 14. октобра и млади Месец у Ваги у вашем сектору путовања и образовања могу донети путовање у иностранству с људима с којима сте већ били у контакту. Такође, можете да одлучите да отворите профил на друштвеним мрежама, покренете лични канал или почнете јавно да говорите. Помрачење Месеца 28. октобра и пун Месец у Бику у вашем сектору некретнина могу да заврше реновирање, донесу вам куповину или продају стана.

13. новембра млад Месец у Шкорпији донеће вам нови циљ у каријери или ћете имати новог шефа. Такође, вероватно ћете сами да одлучите о развоју новог занимања, што вас у надолазећим годинама може учинити популарнијим.

Рибе

Пун Месец у Овну 29. септембра донеће вам нову плату или ћете имати други извор прихода. Такође, можете започети потпуно нову дијету.

Помрачање Сунца и млади Месец у Ваги 14. октобра у вашем сектору кризе могу донети операцију. Или ћете започети важан циклус повезан с улагањем неке врсте капитала (на пример, за реновирање или куповину куће).

А онда 28. октобра путовања могу донети промене. Такође можете купити или продати ауто, или ће се ваша веза с неким од ваших рођака прекинути. Такође је вероватно да ћете престати возити неком вама познатом рутом (због селидбе, на пример).

Затим ће вам 13. новембар и млад Месец у Шкорпији донети важан догађај у љубави. Можете се заљубити, флертовати. Породичне Рибе могу имати нови хоби, спортски хоби, и уопштено ће бити  инспирације за неку врсту креативности, преноси Задовољна.рс

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана