Хороскоп за 9. мај

Телеграф
Хороскоп за 9. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

ОВАН
Данас ћете морати да се контролишете ако не желите да изазовете тензију у контакту са сарадницима и пословним партнерима. Можете, ако се потрудите. Можете рећи нешто вољеној особи, па се врло брзо покајати због тога.

БИК
Тешко је да ће данас било шта функционисати онако како сте замислили, па је можда боље да пустите да све иде неким својим током, а ви да покушате да се прилагодите. Контакт или сусрет са неким кога давно нисте видјели врло ће вас изненадити.

БЛИЗАНЦИ
Са више уложеног труда и такта могуће је да остварите задовољавајући контакт са захтијевним пословним партнером. Укључите и свој шарм. Осјећате да се ствари помјерају набоље у односу са једном особом и унапријед се радујете сусрету са њом.

РАК
Превише сте тога преузели и питање је како ћете успјети да се изборите са ситуацијама које вам данас слиједују. Не дозволите да вам особе са стране одвлаче пажњу. У контакту са партнером можете пронаћи потребну смиреност и на задовољавајући начин ријешити један проблем.

ЛАВ
Имате осјећај да вам је потребно још само мало да бисте дошли до неких конкретнијих резултата. Ипак, што се више примичете циљу, постајете све нервознији. Партнер може смирити ову тензију у вама, ако му само допустите да вам се приближи.

ДЈЕВИЦА
Слиједи вам брзина у дешавањима и превише тога одједном. Биће вам потребно неко вријеме да похватате конце дешавања. Како дан буде одмицао, осјећаћете се боље и стабилније. У односу са партнером смиреност.

ВАГА
Данас сте ријешили да нећете дозволити да вас било шта избаци из равнотеже. Поставићете се максимално одговорно према својим обавезама, али у исто вријеме и врло захтјевно према другима. Вољена особа може избјегавати ваш притисак и повлачити се.

ШКОРПИЈА
Имате осјећај да сте у посљедњем моменту ријешили вама битну ситуацију у пословном сегменту. У првом дијелу дана изузетна напетост, касније растерећење. Данас није дан за емотивне контакте - потребан вам је одмор, да будете дистанцирани од свих.

СТРИЈЕЛАЦ
Ријешили сте да ћете неке ситуације да истјерате на чистац. Према онима са којима долазите у контакт понашате се захтјевно, али не тражите преко њихових могућности. Добијате "вјетар у леђа" када је емотивни живот у питању. Добро се осјећате.

ЈАРАЦ
На послу је доста нервозно, као да нико не зна гдје ће прије и шта да конкретно уради. Ви се релативно добро држите у свему овоме, дистанцирали сте се и посматрате шта се дешава. Непријатан разговор са вољеном особом или са пријатељем.

ВОДОЛИЈА
Истјерати ствари на чистац, то вам је данас приоритет. Уколико сте ви отворени и коректни, све ће бити у реду. Уколико имате намјеру да муљате, рачунајте слободно на блокаду и онемогућавање. Емотивни партнер покушава да више утиче на вас.

РИБЕ
Већ постајете забринути због све горе комуникације са надређенима. Немате праву подршку ни од стране колега, чак ни оних које сматрате пријатељима. Поставите се на другачији начин да би ствари "легле" на своје мјесто. Превише улажете себе у контакту са вољеном особом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана