Хороскоп за 8. мај

Г.С.
Хороскоп за 8. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Стало вам је да остварите конкретне резултате, тако да вас иритира нечија колебљивост или несигурност у пословним преговорима. Избјегавајте ривалске односе и не будите сујетни пред сарадницима, јер свако користи тактику коју најбоље познаје. Недостаје вам емотивни подстицај, планирајте сусрет са особом која ће вам удахнути додатну енергију и топла осјећања. Приуштите себи неку омиљену забаву, као рецепт за добро расположење.

Бик

Имате строге критеријуме и иритира вас нечија појава, површност или неодговорност у пословном сусрету. Размишљате о промјени услова како бисте остварили бољи стандард. Не будите брзоплети, већ сачекајте на добру прилику. Прижељкујете већу умјереност у сусрету са блиском особом, јер бурни или театрални изливи осјећања код вас побуђују додатну сумњу и негативну реакцију. Избјегавајте превише напорне и стресне ситуације.

Близанци

Имате утисак да ваше ријечи не представљају довољно јаке аргументе у сусрету са особом која одлучује о пословно-финансијским интересима. Ако вам је стало да отклоните нечију сумњу, затражите додатну интервенцију. Понекад се лако заносите и не пружате довољно пажње вољеној особи, слободно изразите љепши дио своје личности. Обратите пажњу на правилнији начин исхране.

Рак

Дјелујете као особа која своје пословно-финансијске циљеве ставља изнад интереса већине, тако да вас очекују различити коментари и нечије негодовање. Важно је да нове неспоразуме рјешавате у ходу и без додатних притисака. Осјећате резигнацију или емотивну празнину, можда ваш партнер има више проблема него што можете да претпоставите. Потребна вам је добра њега и психолошка релаксација.

Лав

Дјелујете декоцентрисано, јер неко вас индиректно спутава да остварите своје пословно-финансијске намјере. Не трпите осујећење и не желите да се помирите са строгим пословним режимом или неуспјехом. Будите дискретнији у свом понашању. Склони сте претјеривању у својим захтјевима, ваше жеље не могу да се налазе испред нечијих потреба. Вољена особа има своја мјерила и режим. Важно је да ускладите своје мисли и осјећања.

Дјевица

Пажљивије анализирајте нечије упозорење, без обзира на велику упорност не можете да наметнете своја практична рјешења. Боље је да останете у нечијој сјенци, него да започињете посао за који немате довољно интересовања или подршку већине. Заобилазите различите љубавне двосмислице или особу сумњиве репутације, али на крају не постижете жељени ефекат. Пријаће вам више сати здравог сна, обратите пажњу на своје снове.

Вага

Неко подржава ваше идеје, али то не представља гаранцију за пословно-финансијски успјех. Потребно је да испуните све задате услове. Објашњавате ствари које ваша околина добро познаје, али се не усуђује да их прихвати. Ако вам је стало да обрадујете блиску особу, осмислите начин на који можете да изазовете одушевљење и позитивну реакцију. Важно је да правилно каналишете своју креативну енергију.

Шкорпија

Ако постоје ситуације које рјешавате са мање успјеха него ваши сарадници, избјегавајте конфликт са особом која вам намеће своје конзервативно мишљење. Не будите претјерано сујетни, већ затражите нечију подршку или савјет. Превише субјективно доживљавате тренутне догађаје у љубавном животу, препустите свом партнеру да креира заједничке планове. Пријаће вам искрени разговор, као психолошко и емоционално растерећење.

Стријелац

Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје да жалите, због онога што сте рекли или учинили пред својим сарадницима. Ако сте сувише заокупљени великим амбицијама, обратите пажњу на нечији коментар о новим пословним приликама. Немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Склони сте претјеривању и непотребно изазивате нечије негодовање. Пријаће вам неки вид спортске активности.

Јарац

Нема потребе да преувеличавате своје знање или практичне способности, пред особом која има богато искуство. Важно је да тачно одредите своје мјесто и улогу у тиму сарадника. Не желите да се уљуљкујете лажном надом, али ствари не изгледају ружичасто у односу са блиском особом. Будите опрезни и промишљени, прије него што проговорите. Вечерње сате посветите релаксацији или неком омиљеном хобију.

Водолија

Ослоните се на свој инстинкт, немојте дозволити да неко смишљено умањује ваше заслуге или да вас заварава погрешном причом о добитку. Пажљивије бирајте сараднике од повјерења и угледа. Важно је да се придржавате договора у односу са вољеном особом, како бисте осјетили емотивну пажњу и прихваћеност. Нема потребе да кршите нека устаљена правила у заједничком животу. Пријаће вам психолошка релаксација.

Рибе

Својим начином размишљања и понашањем дјелујете подстицајно на околину. Важно је да подстичете добар однос са сарадницима, као и да испоштујете различите ставове о избору пословних интереса и приоритета. Договор обећава заједнички добитак. Осмислите нову ситуацију или гест који ће усрећити вољену особу. Пажње и љубави никада није довољно за заједничку срећу. Налазите се у сјајној психофизичкој форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана