Хороскоп за 7. мај

Г.С.
Хороскоп за 7. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Овај дан вам доноси подсјетник да нисте сами. Имате потребу да се изолујете и осјећај да вас нико не разумије. То је далеко од истине, позовите особу за коју сматрате да може у трену да вам поправи расположење. Пријаће вам разговор, а већ крајем дана добијате изненађење које све мијења!

Бик

Ваш дневни хороскоп вам предвиђа познанство које вам доноси бољитак на свим пољима. Особа коју упознајете преко пријатеља може да утиче на ваш даљи ток каријере, али није тајна да постоји велика могућност да у вама пробуди лијепе емоције. Препустите се свему у чему се лијепо осјећате, нећете се покајати.

Близанци

Звијезде вам предвиђају откривање тајне која ће вас разочарати. Однос са блиском особом може да се поремети, али не одбијајте приједлог да саслушате њену страну. Ово је прилика да рашчистите листу пријатеља и схватите кога желите крај себе. У љубави све иде како треба, цијените подршку партнера.

Рак

Хороскоп вас савјетује се ангажујете по питању посла. Данас је идеалан дан да направите прве кораке и аплицирате за области које вас интересују. Пријаће вам осјећај да доприносите, можда је баш то рјешење вашег незадовољства. Обратите пажњу на ријечи које у афекту изговарате партнеру. Могуће су несугласице.

Лав

Дан вам доноси новчани добитак! Коначно ћете ријешити трошкове који вам висе над главом. Имаћете осјећај растерећености, а позитивну енергију ћете пренијети и на своје најближе. Изненадите вољену особу, треба вам заједничко вријеме. Спавајте више.

Дјевица

Анализа вас увлачи у вртлог из ког не видите излаз. Перфекционизам може лако да вас учини незадовољнима, савјет је да не тражите длаку у јајету. Очекујте позив особе са којом никад не знате на чему сте, изненадићете се вијестима које ћете чути. Појачајте унос витамина.

Вага

Дан вам предвиђа занимљиво познанство. Слиједе велике промјене у љубави, а сви они који су у вези могу да очекују прелазак на виши корак. Уживајте у романтици и препустите се емоцијама, коначно је дошло вријеме да све иде у вашу корист.

Шкорпија

Рад, ред, дисциплина. Данас се служите војничким навикама и само тако наставите. Ваш труд се примјећује и очекују вас велике награде. Исплатиће вам се вишеструко и други ће бити поносни вама. Спремите се на дивљење и аплауз, све сте заслужено остварили. За љубав још морате да се стрпите.

Стријелац

Отежана комуникација у пословном окружењу, размислите о свом ставу. Можда је превише суров за људе са којима сарађујете, па наилазите на неочекивани одјек. Послушајте савјет старије мушке особе, значиће вам за даљи напредак. Партнер вам спрема лијепо изненађење, орасположиће вас.

 

Јарац

Звијезде вам данас поручују да није све црно или бијело. Не покушавајте да убјеђујете друге да су ваши избори прави, већ уживајте у ономе што вас чини срећним. Додатна тензија вам није потребна, ви најбоље знате шта вам прија. Особа из прошлости вам не избија из главе, будите искрени према себи, а онда и према другима.

Водолија

Овога пута треба да искључите емоције, а укључите разум. Потписивање уговора је коначно дошло на ред, а могуће је да ћете ријешити и неко имовинско питање. Не одлажите разговор са партнером, проблеми ће се ријешити само онда када разговарате о њима.

Рибе

Коначно се осјећате мало боље. Претходни дани су били тежи него иначе, а сада сте спремни за нове подухвате. Промјена посла може бити добра идеја, само ако сте стварно сигурни да желите то. У љубави све пуца од романтике, уживајте!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана