Хороскоп за 30. новембар, прочитајте шта вам кажу звијезде

ГС
Хороскоп за 30. новембар, прочитајте шта вам кажу звијезде

Прочитајте дневни хороскоп за 30. новембар 2022. године!

Ован

Дневни хороскоп за 30. новембар 2022. године вам доноси мање размирице на послу. Суздржите се да не будете груби и оштри на речима, јер ћете послије зажалити. Некоме сте обећали нешто, те немојте да заборавите на то. Здравије се храните!

БИК

Трудићете се да будете резервисани према особи која гаји велика осећања према вама. Тиме нећете ништа да постигнете. Будите храбри и поразговарајте са њом у четири ока. Бићете екстремно лењи, што под хитно треба да мијењате. Окружите се људима од акције или уплатите теретану у овим хладним данима.

БЛИЗАНАЦ

Игра срца и разума у вама се не смирује. Током целог дана осетићете двојну природу Близанца. Покушајте да то преокренете у своју корист и извучете најбоље лекције из тога. У љубави вам не цветају руже, али то не значи да вас ускоро не очекује процват. Будите стрпљиви и радите на себи. Све је у доброј енергији!

РАК

Звијезде вам налажу да не гурате ствари "под тепих", јер кад тад ће изаћи на видело. У глави направите конкретан план и постепено га реализујте. Будите стрпљиви и видећете како се све мијења на боље. Могуће су одређене перипетије са папирологијом и бирократијом, те се на вријеме о свему информишите.

ЛАВ

Дневни хороскоп ће вам бити у знаку посла и каријере. Очекујте у току дана доста позива и акције. Могуће је да ће једна женска особа да вам помути разум, али будите пажљиви. Врло је вероватно да се иза тога крије сопствени интерес. Чувајте се повреда на послу!

ДЕВИЦА

Таман кад сте помислили да сте већи део посла завршили, неко од колега или надеђених ће вам "натоварити" још. Уколико то није у вашем домену, немојте да пристајете, јер врло је могуће да желе да искрористе ваше знање и време. Чувајте се прехладе!

ВАГА

Дневни хороскоп за 30. новембар 2022. године вам саветује да све своје муке поделите са неким блиским или стручним. Као да вам се хиљаду ствари одједном накупило и не знате шта ћете са њима. Никако не држите то у себи, јер може да вас кошта здравља.

ШКОРПИЈА

Почетак дана ће вам протећи у свакодневним обавезама, те нећете ни осетите како вам је време пролетело, док вас у другој половини очекује прави јесењи умор. Пожелећете да остатак дана проведете у кревету, што је потпуно у реду. Али покушајте да не оптерећујете себе додатним мислима и стварима из прошлости. Коначно је време да ставите тачку на то!

СТРЕЛАЦ

Срце вам говори једно, а разум друго... Током целог дана ћете водити прави мали рат са собом. Савет је да мисли записујете како би вам било јасније где сте кренули, а где завршили. Немојте да будете превише самокритични, јер нико није савршен, уместо тога посветите се својим амбицијама и личном развоју.

ЈАРАЦ

Инат ником ње добро донео, зато се трудите да га оставите по страни. У љубавном пољу звезде вам нису у потпуности наклоњене, јер вам говоре да је потребно сами да преузмете иницијативу. Заузети Јарчеви треба више да ослушкују партнера и обрате пажњу на скривене знаке. Чувајте се тешких послова!

ВОДОЛИЈА

Неко из вашег окружења ће вам понудити занимљиву, али ризичну пословну понуду. Вро је могуће да нећете знати о чему је реч, те немојте олако да пристајете на њу. Посаветујте се са стручњацима! Бивша љубав ће вам покуцати на врата, али боље је за вас да их не отварате.

РИБЕ

Дневни хороскоп За 30. новембар 2022. биће у јеку новца. Очекујте неки добитк, наследство или бонус на послу. Савет је да за неке ствари боље држите "језик за зубе", не мисле вам сви добро као што се тако представљају. Партнеру је потребна подршке, зато немојте да га одбијате од себе...

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана