Хороскоп за 26. јун: Дјевице чека финансијски добитак, а Лавови ће се лудо заљубити

ГС
Foto: Илустрација

Планете су вам припремила врло занимљиве тренутке...

ОВАН

Данас ћете спровести анализе различитих типова инвестиција. Ваша добра идеја врло брзо ће наићи на подршку утицајних особа. Овнови који су у вези данас имају подршку планета за успjешно планирање заједничке будућности. Избjегавајте сада затворене, задимљене просторије.

БИК

Планете у вашем пољу пословне сарадње интензивирају динамику ваших договора. Проширење круга сарадника. Конструктивним разговором с вашим партнером и укућанима превазићи ћете крупан породични проблем. Промijените режим исхране. Масна и зачињена храна вам очигледно не прија.


БЛИЗАНЦИ

Рад на више послова у исти мах може резултирати смањеном усредсређеношћу, па су данас могући превиди. Близанци ових дана размишљају о томе да озваниче свој однос с партнером. Пред вама је веома озбиљан разговор. Мучи вас алергија, потребна вам је одговарајућа терапија.


РАК

Уживате посебну популарност у својим професионалним круговима. Својим оригиналним идејама надмашићете конкуренцију. Бурна расправа с партнером или његово недослиједно понашање доприноси томе да се осјетите несхваћеним. Смањите унос кафе, смета вам кофеин.
 

ЛАВ

Главна тема готово у потпуности се врти око новца. Настојите да спроведете инвестициони план, и то ће вам поћи за руком. Лавови проводе дан у веома пријатном друштву, окружени пажњом и дивљењем. Можете ући у тајну везу. Више времена проводите у природи.

 

ДЈЕВИЦА

Посебним задовољством ће вас испунити завршетак рада на великом пројекту или пословном подухвату. Финансијски успјех. Незадовољство околностима у вези или у браку превазићи ћете искреним разговором с партнером. Осјетљивост плућа, немојте занемаривати симптоме.


ВАГА

Непредвидљив ток разговора са надређенима и колегама може да вас изложи стресу. Сачувајте присебност и будите дипломата. Партнер се прилагођава вашим потребама и спреман је да промени оне аспекте понашања који вам сметају. Прехлада, прелази у кијавицу, па у кашаљ.


ШКОРПИЈА

Пажљиво анализирајте ситуацију што се тиче будуће пословне одлуке. Мудрије би било да сачекате да вам вријеме покаже још неко потенцијално рјешења. Краткотрајна турбуленција у вашој вези се одиграва данас, љубоморна сцена. Проблеми са кичмом, нарочито у предјелу лумбалног дијела


СТРЕЛАЦ

Успјех вас очекује кроз тимски рад и сарадњу с пријатељима. Доминантна тема је пословна сарадња са иностранством. Овај дан вам доноси магичну атмосферу освајања и узајамне опчињености са особом коју сте недавно упознали. Обратите пажњу на саобраћај.


ЈАРАЦ

Велики број планета у вашем знаку доноси вам додатну енергију! Мудрим потезима унаприједићете финансијску ситуацију. Љубавну дилему вам доноси све приснији однос са особом коју познајете преко посла. Послушајте своје срце. Склони сте повредама, уганућима.


ВОДОЛИЈА

Разговори иза затворених врата и пословни план обавијен велом тајности представљају главну тему. Чувајте своје пословне тајне. Романса је на видику за слободне Водолије. Ваше ново познанство претвара се у нешто много више. Урадите основне здравствене анализе.


РИБЕ

Незапослене Рибе очекује одлична пословна понуда или рад на новом пројекту. Успјех ћете постићи чак и ако у свему буде постојао ризик. Слободне Рибе очекује изванредна прилика да своју сродну душу упознају на друштвеном скупу.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана