Хороскоп за 25. мај

ГС
Хороскоп за 25. мај

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

ОВАН

Посао: Осјећате се одлучнијим и мотивисанијим да остварите највиши циљ. То ће вам додатну храброст да уђете у пословни ризик, који ће вам се овог пута вишеструко исплатити. Важно је да се сада не поколебате, сада када сте већ надомак циља. Држите се првобитног плана.

Љубав: У овом периоду наступа стабилизација вашег односа с партнером. Успешно ћете превазићи раније несугласице и кренути путем узајамног разумевања и подршке. Слободне Овнове очекује зближавање са веома занимљивом особом коју познају преко посла.

Здравље: Главобоља и варирање притиска.

БИК

Посао: Овај период обиљежиће значајно унапређење на финансијском плану. Захваљујући добро осмишљеним пословним потезима, проширићете круг пословних сарадника. То ће за последицу имати повећан обим посла, као и појачан промет новца.

Љубав: Неповољан аспект може лоше да се одрази на квалитет ваше комуникације с партнером. То неће драстично погоршати ваш однос, али може створити атмосферу неспоразума. Биће неопходан компромис. Слободни Бикови могу да упознају своју сродну душу преко пријатеља. 

Здравље: Одреците се алкохолних пића, лоше дјелују на ваш организам.

БЛИЗАНЦИ

Посао: Имаћете кочења на сваком кораку, посебно кад је стрпљење у питању, будући да може да успори динамику вашег пословања и искомпликује питања везана за административни део посла. Упркос томе, импровизацијом ћете превазићи потенцијалне препреке. 

Љубав: Овај период обележиће наизменични периоди сунца и облака између вас и партнера. Повремено можете да се осетите несхваћеним од стране партнера, а оно што вас посебно иритира јесте неповерење, које ваш партнер овог пута може испољити. 

Здравље: Учестао, упоран кашаљ, урадите снимак плућа.

РАК

Посао: Боравак одређених планета увашем пољу пословне сарадње и организације доноси нешто радикално ново. Било да је реч о раду на новом пројекту или новом тиму сарадника, биће неопходно додатно прилагођавање. Сунце борави у вашем пољу каријере, а то ће вам улити додатни елан и одличан осећај за правац деловања.

Љубав: Слободним Раковима предстоји почетак везе с особом коју могу упознати преко посла. Ракови који су у вези пролазе кроз период већег разумевања и проводиће далеко више времена с партнером и у кругу породице. 

Здравље: Пробавне сметње.

ЛАВ

Посао: Негативни аспекти у вашем пољу каријере могу да узрокују потешкоће у сарадњи с неким пословним сарадницима. Да бисте успешно наставили сарадњу, неко од вас ће морати да начини уступак. Не препоручују вам се ризичне инвестиције, посебно не са новим сарадницима.

Љубав: Неповољни аспект могу да донесе негативну атмосферу између вас и партнера. Осећате се несхваћеним и као да сте потпуни странци. Неопходан је компромис. Слободне Лавове очекује познанство са једном Водолијом или Вагом.   

Здравље: Аритмија, обратите се кардиологу ради терапије.

ДјЕВИЦА

Посао: Посебан успех очекује Девице које се баве просветом, здравством или креативним занимањима. Повољан аспект указује на успешну сарадњу са иностранством или на велики напредак у каријери кроз стручно усавршавање. Може да се успори темпо вашег пословања, али ћете то убрзо превазићи.

Љубав: Слободне Девице могу да се зближе са особом коју су упознали преко посла. Могућ је почетак љубавне везе. Девице које су у вези очекује углавном хармоничан период у однос с партнером.    

Здравље: Пробавне тегобе. Базирали сте се на брзу храну.

ВАГА

Посао: Обазриво управљајте новцем, јер постоји могућност застоја и непредвиђеног сплета околности. Неповољан аспект отежава комуникацију на послу и може да вам донесе непријатности у виду расправе са надређенима или конфликтне ситуације с колегом. 

Љубав: Овај период може да обележи криза поверења коју на својој кожи можете да осетите у виду љубоморних сцена од стране партнера.  Искреним разговором успећете да превазиђете тај проблем. Слободне Ваге могу да упознају веома занимљиву особу на некој забави.    

Здравље: Лакша упала грла, сув кашаљ.

ШКОРПИЈА

Посао: Планете у пољу комуникације могу да вам донесу проширење круга сарадника и битно нове елементе у вашем пословању. Посебан успех вас очекује у области услужних делатности и рада са клијентима. Можете проширити делокруг досадашњих радних активности.

Љубав: Овај период може да обележи обнављање комуникације са особом која вам је много значило у прошлости. Међутим, убрзо након вашег сусрета, у вама може да се јави стара дилема, да ли ће вас можда поново нечим разочарати. Сачекајте да вам то покаже време. 

Здравље: Слаба перисталтика црева.

СТРЕЛАЦ

Посао: Постојећи аспекти указују на промене у вашем пољу пословања, а то вам може донети битно нове елементе у радном окружењу. Нова технологија пословања и нове методе само су један од неких тих елемената. Уколико намеравате да започнете приватни бизнис, овај период је одличан за припрему и организацију.

Љубав: Ваш однос са партнером прожима атмосфера хармоније. Много више времена ћете посветити једно другоме и то ће битно унапредити квалитет ваше везе. Слободни Стрелчеви могу да упознају веома привлачну особу преко посла.  

Здравље: Промените режим исхране.

ЈАРАЦ

Посао: Код вас положај планета може да створи нереална очекивања или процену у оквиру једне пословне сарадње. Зато је неопходно да што се тиче нове пословне сарадње доносите одлуке на колективном нивоу. Обнављање једне старе сарадње може такође да обележи овај период. 

Љубав: Ваш однос са партнером пролази кроз период кризе, јер превише времена посећујете пословним обавезама. Пронађите време да то поправите. Слободни Јарчеви могу да се заљубе на први поглед у једну Шкорпију или Девицу. 

Здравље: Сувоћа коже, недовољан унос воде, течности.

ВОДОЛИЈА

Посао: Главни изазов је да реално процените ситуацију на финансијском плану. Пазите да не донесете  нереалну процену што се тиче неке ризичне инвестиције. Зато је савет да сачекате бољи тренутак и да се сада више посветите анализи и припремама за рад на новом пројекту. 

Љубав: Ваш однос са партнером пролази кроз фазу кризе у којој доминирају несугласице и мањак поверења. Слободне Водолије очекује познанство са занимљивом особом у знаку Лава и то преко пријатеља. 

Здравље: Тешко подносите високе температуре, као и нагле промене времена.

РИБЕ

Посао: Очекујте проширење круга сарадника и повећан обим посла. Посебно успех очекује Рибе  које се баве услужним делатностима или неким креативним занимањем. Очекује вас значајно унапређење финансија захваљујући иновативним идејама. 

Љубав: Проблематичан период у односу са партнером. Ваши ставови и ставови партнера радикално се разликују. Ситуација захтева прилагођавање. Слободне Рибе могу да се заљубе на први поглед у једну неодољиву Девицу или Шкорпију.  

Здравље: Одреците се колача и торти, било које врсте слаткиша, како вам се килограми не би гомилали.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана