Хороскоп за 22. јун

Г.С.
Хороскоп за 22. јун

Сваког дана можете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Ако има неодложних ствари, напријед у радне побједе, али немојте ништа форсирати у дану који је предвиђен прије свега за одмор и релаксацију. Проведите више времена са драгом особом, уживајте у опуштеним заједничким активностима и не дозволите да вам ико то поремети. Здравље врло добро.

Бик

Први дан викенда јесте првенствено дан за одмор, али није искључено да ћете извјесно вријеме провести у комуникацији са неким од сарадника везаној за неодложне послове које треба да обавите. Слободни Бикови, уколко негдје путујете на кратко, могли бисте да очекујете врло занимљиво познанство. Осјетљивост кичменог дијела.

Близанци

Близанци би овај први дан викенда требало да се максимално опусте и искористе повољне аспекте за бављење неким видом рекреативних активности. Сјајне прилике и бројне могућности су пред вама уколико негдје изађете у провод. Бар једна се може издвојити као вриједна пажње и труда. Будите физички активни.

Рак

Ракови ће имати доста заосталих кућних послова овог викенда, па се очекује да ову суботу будете активни у породичном окружењу. Оставите довољно времена за неку шетњу или дружење у кругу пријатеља. Опустите се и уживајте. Имунитет у мањем паду.

Лав

Врло добар дан да Лавови успјешно осмисле и у пракси реализују идеју активног одмора. Уживајте. Наизглед просјечан дан веома лако се може претворити у веома занимљив послије упознавања нове особе која је можда дошла са неког пута из иностранства или има везе са путовањима. Здравље одлично.

Дјевица

Дјевице би требало да данашњи дан посвете себи и одмору, а није искључено да вас очекује и неки позив за помоћ неком од пријатеља. Имате фину прилику да уљепшате себи и драгој особи дан поклонивши јој неки лијеп знак пажње у виду поклона. Могућа осјетљивост грла.

Вага

Ево дана који би Ваге требало да искористе и проведу у одмору и рекреацији, а можете се посветити и неким креативним активностима које вам пријају. Искористите повољну прилику и уживајте у најфинијим нијансама узајамно позитивних партнерских осјећања. Неке коцкице требало би да су се већ уклопиле у ваш љубавни мозаик. Здравље одлично.

Шкорпија

Шкорпије би ове суботе могле бити заузете обавезама везаним за помоћ пријатељима или неком из блиског окружења. Бројне Шкорпије би могле да крену на заједничко путовање, одмор. Уживајте. Здравље врло добро.

Стријелац

Неки сусрет или састанак који вам је битан може бити одгођен или пролонгиран из техничких разлога за наредни период. Ништа трагично. Не би било лоше да иницијативу данас препустите другој страни, а ви се опустите и уживајте. Можете очекивати пријатно изненађење. Здравље одлично.

Јарац

Ево дана да Јарчеви повуку кочницу и направе предах од пословних обавеза. Ипак, неколико заосталих ситница може вам одузети мало више времена од очекиваног. Ево прилике да неки договор или обећање одраније дато драгој особи испуните, што би био пун погодак у правом тренутку. Здравље врло добро.

Водолија

Провјеравајте све информације, било од ваших сарадника, било да долазе из екстерних извора. Повољне околности су и на вашем љубавном хоризонту па се очекује да дан проведете у опуштеној и мирној атмосфери са вољеном особом. Довољно се наспавајте.

Рибе

Током овог дана Рибе би могле да очекују позитивну комуникацију са иностранством. Могуће је и да добијете приједлог за обуку и додатно усавршавање. Искористите дан за дружење и посјету драгим пријатељима које одавно нисте видјели. Пријао би вам разговор са особом од повјерења. Здравље врло добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана