Хороскоп за 21. јун

Г.С.
Хороскоп за 21. јун

Сваког дана можете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Сви су изгледи да ће овог петка већина типичних Овнова имати довољно разлога да буду задовољни постигнутим. Врло добар дан је да уживате у пажњи драге особе, али ако јој посветите неопходно вријеме, у супротном можете очекивати мање знаке љутње. Посветите се мало више спорту, боравку у природи и опуштању.

Бик

За очекивати је посебно ангажовање и покретање нових пословних иницијатива овог петка, ваша упорност, прецизност и марљивост би могли да вам се вишеструко исплате. Ништа капитално ново нема у најави за овај дан када су љубавна дешавања у питању. Најбоље ће бити да иницијативу препустите другој страни. Здравље врло добро.

Близанци

Близанци ће имати данас добру прилику да мирно и у оквирима својих очекивања приведу крају седмицу у којој су углавном били на висини професионалних задатака. Могуће је и покретање нових пословних пројеката или потписивање неког значајног уговора. Пар интригантних ситуација можете очекивати данас на љубавном плану па су повољне околности за све оне жељне акција и нових могућности. Здравље одлично.

Рак

Сви најважнији параметри за успјешан радни дан су присутни, бићете задовољни постигнутим и мало предахнути што свакако и заслужујете. Могли бисте да очекујете бар једну интригантну ситуацију на љубавном путу данас од стране особе која упорно жели да са вама успостави контакт, могуће је и да је странац. Јачајте имунитет.

Лав

Без обзира на све обавезе и напоре Лавови би ипак требало да окончају ову радну седмицу без већих изазова у границама коректног. Могли бисте да упознате нову привлачну занимљиву особу, само је питање колико ћете имати заједничких тачака за нешто озбиљније. Здравље врло добро.

Дјевица

Не размишљајте превише и не оптерећујте се, завршавајте једно по једно и доста тога ћете успјети да затворите. И те како јесте добар да прихватите иницијативу за нову причу која може доћи од особе коју већ познајете. Здравље врло добро.

Вага

Крај радне седмице Ваге дочекују веома ангажоване на професионалном плану, посебно уколико сте везани за пословање са иностранством или на неки начин са путовањима. Ово није најповољнији дан да потежете питања старих, недовољно разјашњених тема битних за ваш емотивни живот, окрените се више будућим плановима. Здравље врло добро.

Шкорпија

Најтипичније Шкорпије имају врло реалне шансе да зацртане циљеве остваре на сасвим коректан и задовољавајући начин. Добар дан је за дружење, излазак са пријатељима и опуштање. Искористите га и покрените се, наравно уколико вам је то у интересу. Здравље одлично.

Стријелац

Све иде својим током и добро расположени Стрелчеви би требало да на миру приведу крају започете обавезе за ову радну седмицу. Бројне варијанте вам се данас мотају по глави па ће бити тешко да се одлучите. Изаберите оно што највише годи вашем тренутном расположењу. Довољно се одмарајте.

Јарац

Доста професионалних обавеза очекује Јарчеве и посљедњег радног дана у седмици. Не секирајте се превише уколико не завршите све како сте планирали, јер не зависи све од вас. Уколико планирате неко заједничко путовање, права је прилика да га и реализујете. Пријаће вам промјена средине. Здравље одлично.

Водолија

Нових идеја неће фалити Водолијама ни овог петка, тако да се очекује да дате свој максимални допринос успјешном окончању ове радне седмице новим приједлозима и сугестијама пословним сарадницима. Организујте неки излазак или чак краће путовање, излет, пријаће вам да се опустите и напуните батерије. Здравље врло добро.

Рибе

У границама просјека требало би да протекне овај петак код већине Риба. Потрудите се да завршите све везано за папирологију и формалности. Нису лоше околности за све врсте љубавних акција, проблем може бити ваша несигурност и сувише премишљања и размишљања. Будите физички активнији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана