Хороскоп за 20. јун

Г.С.
Foto: Г.С.

Сваког дана можете бити сигурни да вас чекају нови изазови. Прочитајте шта вам звијезде говоре данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Мораћете да рјешавате неке заостале обавезе, папирологију, да обавите ствари које сте помало запоставили, али крајњи резултат ће бити више него добар. Ако вас нешто оптерећује и мучи, не преносите то на партнерске релације. Унесите више оптимизма и позитиве у свакодневицу. Метеоропатске реакције.

Бик

На добром сте путу, само наставите у свом стабилном ритму ка зацртаном циљу. Припазите на евентуалне грешке и ненамјерне пропусте. Упркос вашој жељи и напору да дан протекне у лаганом ритму у сфери љубави, с друге стране можете очекивати доста примједаба. Здравље врло добро.

Близанци

Успорите, сачекајте, провјерите претходно све информације, не реагујте на сваку ситницу иако би вам много тога данас могло засметати у комуникацији са сарадницима. Испланирајте заједничка дешавања, изненадите вољену особу неким изласком, проводом или кратким путовањем. Хроничне тегобе.

Рак

Већина Ракова имаће данас на професионалном плану повољне услове за постизање новог пословног договора. Само напријед. На љубавној страни сви битни параметри требало би да су под контролом. Опустите се и уживајте. Здравље врло добро.

Лав

Ово није баш најповољнији дан да Лавови тврдоглаво инсистирају на спровођењу сопствених примарно испланираних професионалних обавеза. Размишљајте мало и о компромисима. Не дозволите да се у ваш и партнеров однос увуче дистанца, потребно је да се више потрудите једно око другог. Могућа осјетљивост доњег дијела леђа.

Дјевица

Код већине Дјевица данас ће сва енергија везана за пословне активности бити усмјерена на планирање и израду стратегије за наредни период. Очекује вас позитивно пословно окружење. И даље је повољан дан за флерт, дружење, нова познанства. Опустите се и ништа не форсирајте. Пријала би вам физичка активност.

Вага

Иако вас и данас очекује доста посла, нема разлога за забринутост, све ћете стићи да завршите на вријеме и како сте замислили. Ако су ваши партнерски односи мало затегнути, данас свакако није најповољнији дан да предузимате било какве радикалне потезе. Могућа прехлада.

Шкорпија

Потребно је још мало стрпљења и тактичности, прије свега у сфери комуникације и организације, па да све доведете на ниво који вама одговара. Само напријед. Ево повољног дана да се додатно ангажујете, али и да очекујете више пријатних изненађења од драге особе. Могуће мање реуматске тегобе.

Стријелац

Много тога данас имате у плану, можете очекивати да доста тога и урадите, али немојте се превише бринути ако остане дио пословних обавеза за сутра, на примјер.
Покушајте да својим понашањем не изазивате љубоморне коментаре друге стране. Здравље сасвим солидно.

Јарац

Још један веома практичан и ефикасан радни дан налази се пред Јарчевима. Немојте само много да замјерате онима који нису на вашем нивоу. Нова, или особа коју знате одраније, али сада у другачијем свјетлу, може се појавити током дана на вашем љубавном хоризонту. Здравље одлично.

Водолија

Постоје реалне шансе да направите

позитиван преокрет на пољу каријере. Будите само истрајни и упорни, вријеме је на вашој страни. Могућа комуникација или ново познанство вреба вас данас у пословном окружењу. Здравље врло добро.

Рибе

Требало би да покренете оне приче и активности које су до сада биле у некој форми застоја. Имате реалне могућности да их успјешно реализујете у будућем периоду. Слободне Рибе, нека комуникација је покренута, али ви још не знате у ком правцу би то могло да иде. Нећете сазнати док не пробате. Здравље врло добро.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана