Хороскоп за 18. јун

Г.С.
Хороскоп за 18. јун

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове. Сазнајте шта вам звезде поручују данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Без обзира на количину енергије коју улажете многе ствари би могле остати недовршене, али не вашом директном кривицом. Не дозволите да се људи са лошом енергијом лијепе за вас, троше ваше вријеме и додатно вас нервирају. Здравље врло добро.

Бик

Са својим обавезама ви у принципу излазите на крај, али биће пребацивања и пренатрпавања од стране сарадника и надређених. Будите опрезни. Немојте беспотребно дизати тензију у односима, немате основа за то. Могућа пролазна главобоља.

Близанци

Појединци из ваше пословне околине понашаће се недефинисано и некоректно, што вам може унијети доста конфузије и недоречености. Слободни, шансе за нова познанства и нове љубавне приче су и даље ту, а могло би доћи и до озваничења неке везе. Могуће стомачне тегобе.

Рак

Могуће су несугласице са сарадницима. Потрудите се да се не нервирате, јер тиме ништа не постижете. Слободни, имаћете један заиста занимљив сусрет са неким из прошлости. Пробавни систем вам може задавати мање проблеме.

Лав

Битно је да рјешавате проблеме што је брже могуће, да их не остављате за касније. Код Лавова у партнерским односима мора постојати компромис, баланс и заједништво, у супротном ако само једна страна иде по своме и диктира шта ће се и како радити и одлучивати, доћи ће до непотребне тензије. Могући болови у врату, главобоља, као посљедица стреса.

Дјевица

Морате бити упорни и стрпљиви и трудити се да осмишљавате тактику и стратегију за даље. Треба пронаћи простора и времена и за лијепе животне моменте и тренутке уживања. Партнеру је то баш потребно, а ви се потрудите да му изађете у сусрет и уживајте обострано. Нема разлога за већу забринутост.

Вага

Уколико у неким обавезама касните, убрзајте темпо, јер у супротном можете сносити посљедице. Код неких од вас још увијек тиња нервоза и у тим моментима гледајте да не заталасате превише однос са вољеном особом. Контролишите крвни притисак.

Шкорпија

Колико год ви покушали да убрзате и покренете ствари, да брзо ријешите неке ситуације показаће се у пракси да то баш и неће моћи да функционише на тај начин. Обуздајте нестрпљење. Слободни, вријеме је за опуштене тренутке, за провод и уживање. Здравље врло добро.

Стријелац

Трудите се да оно што морате да урадите, урадите на вријеме, одговорно и на прије свега професионалан начин. Потребно је ставити неке ствари на чекање у својој глави и понашати се у складу са ситуацијом те не причати претјерано о својим ставовима. Ослобађајте се стреса и напетости боравком у природи.

Јарац

Ваши пословни приступи полако добијају на значају, а на вама је да се још мало стрпите док се све ствари не поставе на своје мјесто. Слободни Јарчеви, имаћете могућност новог почетка. Ништа то није лоше и може покренути неке врло занимљиве односе. Здравље врло добро.

Водолија

Доста обавеза очекује вас овог уторка, али и напетости у комуникацији са сарадницима. Учините све што је до вас да посао не трпи и избјегавајте било какве вербалне препирке и истјеривање правде. Породична окупљања, дружење са заједничким пријатељима и мало више излазака требало би да ревитализују ваш однос. 

Рибе

Очекујте помоћ и подршку за нове пословне договоре или преговоре. Слободне Рибе могу очекивати познанство путем пријатеља, друштвених мрежа, на неком окупљању или приликом изласка. Пријала би вам физичка активност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана