Хороскоп за 18. април 2024.

ГС
Хороскоп за 18. април 2024.

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Добро се сналазите на свом послу. Задовољни сте резултатима које постижете на овом плану. Вољена особа ће показати да је спремна да се максимално посвети вама и вашим потребама. Пролазна малаксалост је могућа.

Бик

Очекује вас фаза у којој ћете имати неке мање пословне промјене. Спремни сте да мијењате оно што вам не одговара. Очекује вас миран дан у односу са вољеном особом. Знате да можете рачунати једно на друго. Повећајте унос витамина.

Близанци

Данас вас чека дан у којем ћете бити задовољни пословном ситуацијом. Можете да очекујете повољан период. Могуће је да ћете имати занимљиво познанство које ће вас водити до нове емотивне везе. Одлично стање на овом пољу.

Рак

Очекује вас прилика да побољшате своју зараду. Бићете задовољни пословним околностима. Особа која вам се допада постаће мало другачија према вама. Осјећате да постоји интересовање и са њене стране према вама. Могући су мањи проблеми са грлом.

Лав

Ако чекате прави тренутак за покретање приватног посла можете да очекујете да ћете сада бити задовољни. Можете да очекујете позитивна дешавања на љубавном пољу. Особа која вам се допада направиће корак према вама. Поведите рачуна о плућима.

Дјевица

Нећете моћи остварити све планове које имате у вези са послом.

Могуће је да постоје кочнице које су ван вашег утицаја. Ако постоји проблем са вољеном особом посветите се томе да искрено о свему поразговарате. Посјетите љекара.

Вага

Ви се генерално добро сналазите на послу. Задовољни сте резултатима које на овом пољу остварујете. Вољена особа ће показати да има јака осјећања према вама и да жели озбиљнију везу. Здравље вам је одлично.

Шкорпија

Иако на пољу посла имате проблеме нећете одустати тако лако. Спремни сте да се ухватите у коштац са компликацијама. Могуће је да вам се допада особа са којом на неки начин имате недефинисан однос. Не очекују вас проблеми.

Стријелац

Уколико сте жељели да напредујете указаће вам се прилика за тако нешто у наредном периоду. Иако су емоције између вас и партнера јаке постоји и доста тврдоглавости па сте склони несугласицама. Мањи проблеми са видом.

Јарац

Данас сте нарочито уморни и немате довољно мотивације за посао. Могуће је да вам и основне обавезе падају некако тешко. Дошли сте до конфликтне ситуације у односу са партнером. Није вам лако да попустите први. Синуси су вам осјетљиви данас.

Водолија

Забринути сте за своје финансијско стање и планирате да се посветите тражењу неког додатног посла. Иако сте мислили да ћете са тренутним партнером доћи до брака и заједнице схватили сте да то ипак није случај. Провјерите штитну жлијезду.

Рибе

Данас вам неће бити баш лако да остварите све своје планове. Важно је да покажете довољно стрпљења. Покушајте да се охладите и дистанцирате од тренутне ситуације. Није повољан моменат да реагујете у афекту. Препоручује вам се више сна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана