Хороскоп за 17. јун

Г.С.
Хороскоп за 17. јун

Сваког дана требате бити спремни на нове изазове. Сазнајте шта вам звезде поручују данас на пољу каријере, љубави и здравља.

Ован

Стало вам је да изгледате лијепо, духовито или шармантно пред својом околином. Међутим, неко погрешно карактерише ваше понашање. Немојте дозволити да вас неко критикује без правог повода. Препустите другима ситуације са високим степеном ризика. Потребно је да остварите унутрашњу равнотежу, опустите се.

Бик

Избјегавајте еуфорично расположење у друштву вољене особе, на такав начин подстичете нову сумњу у своје намјере. Пажљивије анализирајте своје сараднике и њихову реакцију. Понекад је тешко утврдити праву истину и нечије скривене намјере. Пријаће вам лакша дијета и витаминска исхрана.

Близанци

Потребно је да се придржавате провјерених стандарда. Посветите пажњу особи која одговара вашем расположењу и сензибилитету. Уколико се већ упоређујете са околином, знајте да је ваша предност у томе што избјегавате стереотипно понашање. Важно је да поправите расположење.

Рак

Дјелујете узнемирено, али за разлику од вас, партнер тачно зна шта жели или осјећа. Стога не дозвољава промјену заједничких планова. Пропуштену прилику не треба да посматрате као велики губитак, већ као добар подстицај за будуће пословно-финансијске планове. Планирајте омиљену забаву као подстицај за добро расположење.

Лав

Сусрет са једном особом више подсјећа на игру емотивног прикривања и тестирања, него на искрену размјену осјећања. Налазите се пред новом пословном дилемом. Избјегавајте такмичарске ситуације, посебно када не располажете провјереним информацијама. Посветите пажњу ведрим садржајима, опустите се.

Дјевица

Избјегавајте нове емотивне провокације, опредијелите се за познато друштво или за особу која вам је привржена. Заговарате практично и правично рјешење, али неко од сарадника има скривене намјере и упорно покушава да вам наметне свој утицај. Нема потребе да губите стрпљење.

Вага

Имате лош предосјећај или потребу да провјеравате свог партнера. Дјелујете напето и сумњичаво. Не будите разметљиви при представљању својих идеја и немојте оцјењивати туђе понашање ако за то не постоји добар повод. Потребно је да се растеретите напорних ситуација, опустите се.

Шкорпија

У сусрету са блиском особом лако можете да добијете оно што желите, али то вам више не причињава задовољство. Немојте дозволити другима да вам наметну непотребне обавезе или да ремете ваш уобичајени начин рада. Избјегавајте стресне и напорне ситуације.

Стријелац

Стало вам је да привучете нечију пажњу, преостаје вам да употријебите своје заводничке манире и да осмислите оригиналан наступ. Уколико вам је стало да се разликујете од других, будите довољно ефикасни и убједљиви пред сарадницима. Потрудите се да уљепшате своје расположење.

Јарац

Прати вас романтично расположење, тако да нечије ријечи или поглед у вама подстичу лавину позитивне енергије и осјећања. Дјелујете сналажљиво у различитим ситуацијама, све планиране обавезе можете да завршите по убрзаном поступку. Опустите се и акумулирајте позитивну енергију.

Водолија

Потребно је да ријешите своје емотивне дилеме прије него што вас неко доведе пред свршен чин и у неугодну ситуацију. Претјераним истицањем пред сарадницима привлачите негативне коментаре. Губите драгоцјену енергију на неке споредне ситуације. Контролишите своје унутрашње конфликте.

Рибе

Нечија порука може да се тумачи на различите начине, а за вас је истинито оно што вам је драго да чујете. Будите разумни, тренутни неуспјех треба да вас мотивише на додатну упорност или на жељу за превазилажење личних слабости. Важно је да ускладите мисли и осјећања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана