Хороскоп за 16. април

Г.С.
Хороскоп за 16. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

Партнер не може да вам дочара све што бисте жељели да чујете или видите. Нажалост, остајете ускраћени за различите потребе. Не вјерујете у нечија обећања, тражите убједљиве доказе или гаранцију за пословни договор.

Бик

Емотивне дилеме не треба продубљивати погрешним одговорима, партнер очекује да испуните своја обећања. У сусрету са сарадницима повремено вам недостаје стрпљење и смисао за дипломатске манире.

Близанци

Нема потребе да се понашате скромно у друштву вољене особе. Пратите своја осјећања или ритам срца. Проналазите прави смисао или задовољство у различитим ситуацијама које уљепшавају ваше расположење и обогаћују животно искуство.

Рак

Будите искрени у сусрету са вољеном особом. Узајамно повјерење је неопходно и дјелује љековито. Уколико вам се не допада нечије понашање покушајте да контролишете своје незадовољство.

Лав

Пажљивије бирајте особу са којом желите емотивно да се опустите или да уживате у некој интимнијој забави. Подстичите код себе креативну радозналост и упорност, али само до оне границе која неће представљати проблем да успјешно остварите своје намјере.

Дјевица

Ако вам је стало до сусрета са једном особом, немојте оклијевати. Потрудите се да створите љубавну атмосферу. Пажљиво размислите о алтернативним рјешењима која вам стоје на располагању. Нема разлога да доносите исхитрене одлуке.

Вага

Партнер дјелује сумњичаво и то се одражава на ваше нерасположење. Не желите да се сукобљавате због ситница које вас непотребно раздвајају. Очекују вас различите обавезе, потребно је да се добро организујете у срету са сарадницима.

Шкорпија

У љубавном односу није дозвољено све што прижељкујете, али нема разлога ни за лажну скромност. Бирајте увијек најбоље рјешење. Различите околности су на вашој страни. Налазите се у сјајној прилици да остварите успјешне резултате, будите истрајни у својим намјерама.

Стријелац

У афекту немојте чинити ствари које иритирају вољену особу. Непотребно изазивате нечије негодовање. Брзоплето сте прихватили нечију понуду и сада вам преостаје да жалите због онога што сте рекли или учинили пред својим сарадницима.

Јарац

У сусрету са вољеном особом осмислите забаву која одговара заједничким потребама и укусу. Прижељкујете емотивно зближавање. Уколико вам је стало да побољшате однос са пословним партнерима, прихватите нечији савјет и промијените своју стратегију.

Водолија

Инсистирање на својим потребама у односу са вољеном особом води ка новим супротним рјешењима и потиснутим очекивањима. Упорно смишљате нову стратегију, али неко други дјелује ефикасније и дјелимично угрожава ваше пословне интересе.

Рибе

Могући су различити конфликти. Вољена особа као да нема превише разумијевања за ваше ћудљиво понашање. Очекујете позитиван одговор или повратну информацију о пословној сарадњи, међутим све је обавијено велом неизвјесности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана