Хороскоп за 15. април

Г.С.
Хороскоп за 15. април

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Погледајте шта вас чека данас.

Ован

На крају априла вас очекује пун Мјесец у Шкорпији  што вам доноси неке моћне прилике за интимност. Али знајте да не можете да пронађете везу коју заиста желите све док прво не одаберете да будете оно што ви заиста јесте.

Бик

Како планете почињу да се премјештају у домен Бика једна по једна у априлу, тако ћете и ви почети да се осјећате све више сами, али и да се сами повлачите из све више друштвених активности.

Близанци

Као ваздушни знак, нисте познати по томе да сте превише романтични. Међутим, слиједи период идеалан за романтику и дубоко повезану љубав. Али, да бисте приступили романтици и прихватили је, мораћете претходно да се повежете са својим унутрашњим ја.

Рак

Иако тек почињете да растежете крила, искористите нове могућности и фокусирате се на ново поглавље у каријери - то не значи да неће бити и романтичних догађаја. Покушајте да останете “будни” за све оно што вам се појављује у априлу.

Лав

Постоји снажна веза између вашег исцјељења и нових почетака који вам предстоје. У априлу ће енергија Овна освијетлити вашу кућу обиља и експанзије, активирајући невјероватну прилику за нови почетак у љубави.

Дјевица

Током сезоне Риба, енергија вас је наводила да учите, да се предате и прихватите своју емотивнију страну. Али са новим приливом енергије Овна, сада ћете бити вођени да прихватите своје жеље и дубоку наду да ћете успоставити повезивање.

Вага

Април заиста доноси важан и снажан фокус у ваш романтични живот. То је зато што наступа енергија Овна, владара ваше куће љубави и односа. Током овог времена пружа вам се шанса да се вратите старим темама и проблемима.

Шкорпија

Љубавне теме дјелују као да су имале спор старт у 2024. години, али то је само зато да би вам универзум дао простор да се  припремите за све што долази. Уран је у Бику од 2018. године, док је Јупитер ушао у овај хороскопски знак 2023.

Стријелац

Сјеверни чвор ће бити у Овну цијеле 2024. године, што дубоко утиче на вашу романтичну везу. Ако сте са неким ко доноси праву срећу у ваш живот и помаже вам да будете најбољи, онда је на помолу брак или, у најмању руку, вјеридба.

Јарац

Ваша романтична веза треба да буде извор радости, а не само обавеза. Када размислите зашто сте са својим партнером, требало би да јасно видите чиме он доприноси и усрећују ваш живот - а не само зато што нисте жељели да будете сами или зато што је било вријеме да се смирите.

Водолија

Јупитер који је прешао у Бика 2023. године озбиљно вам је проширио све теме везане за дом, породицу и кућну интимност, (оно кад идете у заједничке куповине, пијете кафе и гледате телевизор заједно на каучу), што је уједно и најсмисленији израз љубави.

Рибе

Иако ће прилив Овнове енергије сигурно користити на пољу финансија, уједно ћете се осјетити и достојним да примите љубав за којом сте одувијек жудјели. За разлику од других знакова Зодијака, ви заиста вјерујете у велике љубавне приче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана