Хороскоп за 13. март

ГС
Хороскоп за 13. март

Сваки дан доноси нове изазове и прилике, а астрологија може пружити увид у енергије које нас окружују. Oткријете штa звијезде имају за вас!

Ован

Посао: Уколико сте прихватили чињеницу да мало морате промијенити сопствени наступ, брже ћете реализовати све што замислите.

Љубав: Слободни би могли да отпочну неку тајну везу,или врло могуће са особом која је заузета.

Здравље: Одлично.

Бик

Посао: Наглашене су новчане трансакције, чувајте се невидљивих трошкова. Будите мало одговорнији него иначе, помоћ пријатеља биће вам неопходна, веома изазован период је за новац.

Љубав: Направите позитивне заокрете и први корак, и видјећете да ће вам се нова симпатија убрзо придружити.

Здравље: Могућа главобоља.

Близанци

Посао: Пословна сфера вам нуди могућност путовања или генерално доста контаката са странцима и страним фирмама.

Љубав: Слободни припадници ће се и даље вртјети у круг старо-ново, без могућности да се одлуче, бојећи се да не погриjеше. Нећете сазнати уколико не покушате, на вама је све.

Здравље: Потребна вам је психофизичка релаксација.

Рак

Посао: Отварају вам се лијепе могућности за сарадњу са иностранством и неким новим сарадницима који ће вам баш пријати.

Љубав: Вријеме је за рјешавање битних питања, вријеме је да поставите однос на другачије, стабилније и позитивније темеље.

Здравље: Водите рачуна о крвном притиску.

Лав

Посао: Што се посла тиче очекује вас солидна комуникација са сарадницима, текуће обавезе одрађиваћете рутински, а могућа је и најава неке обуке или додатног усавршавања.

Љубав: Они који су слободни и жељни акције на пољу љубави, имаће данас повољну климу да се покажу и ураде нешто конкретно. Ствари ће се одигравати великом брзином, стога будите спремни да брзо и одреагујете.

Здравље: Јачајте имунитет.

Дјевица

Посао: Максимално се потрудите да да неку од нових идеја наметнете онима који одлучују, односно да будете предводник новог пословног пројекта.

Љубав: Ево једног доброг дана да нешто више пажње и времена посветите драгој особи и приредите јој неко лијепо изненађење.

Здравље: Могућа главобоља.

Вага

Посао: Велика је вјероватноћа да крај радног дана дочекате у позитивном расположењу, понајвише због тога што неке пројекте, обавезе коначно приводите крају без застоја и проблема.

Љубав: Беспотребне расправе и објашњавања са партнером било би мудро да данас избјегнете.

Здравље: Могућа главобоља.

Шкорпија

Посао: Успијеваћете боље да се организујете и практичније приступите својим обавезама, а могуће су и нове понуде за сарадњу.

Љубав: Старе љубави и симпатије никако да оставите у прошлости , а ни оне вас. Има ту нечег што вас и даље веома интригира,а ни сами не знате шта је то.

Здравље: Врло добро.

Стријелац

Посао: Ево једног радног дана да већина Стријелчева мало предахне, а многи ће остварити контакт са потпуно новим сарадницима.

Љубав: Веома добар дан имаће представници овог знака за кокетирање и шармирање на широком фронту, ипак, обратите пажњу на особу из вашег пословног окружења.

Здравље: Могуће осцилације крвног притиска.

Јарац

Посао: Отварају вам се могућности да направите неку добру пословну комбинацију или сарадњу, што вам може донети значајне финансијске бенефите.

Љубав: Није партнерова кривица што ви имате променљиво расположење или проблеме друге природе.

Здравље: Врло добро.

Водолија

Посао: Током овог дана не рачунајте много на помоћ и лојалност околине, мораћете све својим сопственим снагама да одрадите.

Љубав: Доста доброг и квалитетног времена можете провести у друштву драге особе, само ускладите пословне распореде.

Здравље: Будите физички активнији.

Рибе

Посао: Нема данас непремостивих препрека за Рибе. Посао ће тећи својим током, а ви ћете моћи да преузмете контролу над свим дешавањима. Само напријед.

Љубав: Није повољан дан за иоле какве озбиљније разговоре, јер може доћи до варница и љубоморних коментара.

Здравље: Причувајте се повреда од оштрих предмета, преноси Курир.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана